PRO-Hoek

EXCEPTIONELE VOORDELEN voorbehouden aan PRO's

U bent:

GARAGEBEDRIJF, RETAILIER, MECHANISME, TE KOOP EN VERKOOP van voertuigen, FLEET MANAGER, TAXI, GROSSIST

HULP & CONTACT

+31 20 809 8969

8am-6pm van maandag tot zaterdag

FAQ

Producten verkocht op krosfou.nl

Krosfou biedt NIEUWE, hoogwaardige roetfilters (DPF's) en autokatalysatoren (autokatalysatoren), met 3 jaar garantie, gemaakt in Europa, die niet roesten en voldoen aan de technische normen, de normen van de fabrikant en de Europese regelgeving.

Voor meer productinformatie (klik HIER).

Een BESTEL plaatsen

Om een bestelling te plaatsen, kan niets eenvoudiger zijn:

- selecteer uw onderdeel door DE REFERENTIE aan te geven die u zoekt, of zoek op automodel,

- voeg uw onderdeel toe aan het winkelwagentje, klik op bestellen en voer de gevraagde informatie in (voor nieuwe klant & leveringsadres), en klik op opslaan,

- kies uw leveringsmethode, uw betalingsmethode en voer uw betaling uit,

- u ontvangt bij elke stap een e-mail.

Als je hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op via +31 20 809 8969 van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur, of klik HIER om direct teruggebeld te worden, een gesprek te starten via Messenger / WhatsApp of een offerte aan te vragen.

Gratis & 24 uur levering

1. Snel 24 uur

Ontvang je onderdeel de volgende dag in de hele Europese Unie met UPS, voor alle bestellingen die voor 12.00 uur zijn bevestigd.

2. Standaard 2-3 dagen (GRATIS)

Ontvang je onderdeel binnen 2-3 dagen met DPD in de hele Europese Unie, voor alle bestellingen die voor 12.00 uur zijn bevestigd.

Voor meer informatie klik HIER : LEVERING.

Internationale levering in 200 landen

Onze onderdelen worden Express geleverd met UPS binnen 4 dagen in Zuid-Afrika en binnen 2-5 dagen overal ter wereld.

Prijs weergegeven BTW-vrij voor buiten de Europese Unie en de rest van de wereld: zodra je account is aangemaakt en je afleveradres is ingevoerd, ben je vrijgesteld van BTW en worden de prijzen weergegeven met 20% korting. Bij ontvangst van je bestelling moet je dan eventuele invoerrechten, lokale belastingen, enz. betalen.

Klik HIER voor meer informatie: LEVERING, of bezoek je productpagina.

Ik kan de REFERENTIE voor mijn voertuig niet vinden?

Het is heel eenvoudig! Bel ons op +31 20 809 8969 of stuur een e-mail naar [email protected] met vermelding van het REFERENTienummer of het VIN/chassisnummer van het voertuig.

Je kunt ook op 2 manieren zoeken:

1. Kies het merk, model en de motorisatie van het voertuig en klik vervolgens op OK.

2. Als je de referentie van het onderdeel kent, voer deze dan in bij "Referentie OE, ..." en klik vervolgens op OK.

PRO & Groothandelaren

Maak met je bedrijfsregistratienummer een account aan op onze website HIER, bel dan naar +31 20 809 8969 / keuze 4 zodat een agent voor professionals in auto-onderdelen (groothandelaars, detailhandelaars of garages) je account kan omzetten naar een PRO account, zodat je kunt profiteren van de Krosfou PRO voordelen.
Klik hier voor meer informatie: De PRO's hoek.

Kopen op krosfou.nl

Hoe maak ik een account aan?

Maak je account aan:

- Klik op "AANMELDEN" rechtsboven in je scherm.
- Vul je e-mailadres in bij "EEN ACCOUNT MAKEN" en klik op EEN ACCOUNT MAKEN.
- Vul de velden in met je benodigde informatie.

Hoe komt u aan zulke lage prijzen?

Krosfou biedt u DPF's en katalysatoren rechtstreeks van de fabriek, zonder tussenpersonen, waardoor u tot 80% kunt besparen ten opzichte van gunstige prijzen.

Mijn betaling is niet goedgekeurd, wat moet ik doen?

Als je betaling is mislukt, kunnen we je helpen je bestelling af te ronden. Je kunt contact met ons opnemen op +31 20 809 8969 van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur, of klik HIER om onmiddellijk teruggebeld te worden of om een gesprek te starten via Messenger / WhatsApp.

De prijzen op de website zijn veranderd!

De prijzen van onze onderdelen, die zo goed mogelijk worden berekend, zijn met name afhankelijk van de grondstofprijzen/zeldzame metalen die bij de productie worden gebruikt. Deze veranderen daarom regelmatig.

Hoe gebruik ik mijn Promo Code, Loyaliteitspunten of Aanbeveling?

Nodig je vrienden uit en ontvang punten die je kunt gebruiken bij je volgende bestelling. Als je je uitnodiging accepteert, krijgen je gesponsorde vrienden € 10 korting op hun volgende bestelling.

Voor elke bestelling die je plaatst, verdien je loyaliteitspunten en zet je deze om in kortingsbonnen die je bij je volgende bestellingen kunt gebruiken, of je nu een individu of een PRO bent.

Voor meer informatie over hoe ik mijn Promo Code, loyaliteitspunten of aanbeveling kan gebruiken, klik hier: Sponsor je vrienden.

Mijn bestelling

Hoe volg ik mijn bestelling?

Je ontvangt een bevestiging per e-mail op het moment dat je product onze voorraad verlaat en wordt overhandigd aan een van onze transportbedrijven (DPD, UPS...). Klik op de link om je pakket te volgen. Als je deze e-mail niet ontvangt of als je informatie wilt, kun je contact opnemen met onze klantenservice +31 20 809 8969.

Mijn bestelling ON THE SPOT ophalen

Service alleen beschikbaar in Frankrijk

Hoe krijg ik een factuur?

Zodra je bestelling is gevalideerd, kun je je factuur online vinden in "Bestelgeschiedenis" in het gedeelte "Mijn account" op onze website.

Hoe kan ik mijn bestelling ANNULEREN?

Neem contact op met onze klantenservice op +31 20 809 8969 als je je bestelling wilt annuleren. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord.

1.Annulering van een betaalde, niet-verzonden bestelling:
Je bestelling wordt volledig terugbetaald door Krosfou in het geval van betaling per bankkaart of bankoverschrijving, in het geval van betaling via PayPal-rekening, kunnen de commissiekosten ingehouden door PayPal niet worden terugbetaald..

2. Annulering van een betaalde en verzonden bestelling:
We kunnen bestellingen die ons magazijn al hebben verlaten NIET annuleren. Als dit het geval is, nodigen we je uit om te wachten op de levering van je pakket om het terug te sturen en je geld terug te krijgen. Weiger NOOIT een pakket, want dan wordt het vernietigd en ben je het voorgoed kwijt.

Klik hier voor meer informatie: Gratis retourneren binnen 30 dagen.

Klantenservice

Waar en hoe monteer ik mijn onderdeel?

1. Assembleren wij de onderdelen?

Nee, wij doen de montage niet. Hieronder vindt u echter de lijst van garages die door Krosfou worden aanbevolen HIER de lijst van aanbevolen garages door Krosfou.

2. Heeft u montagehandleidingen?

Ja, je vindt ze onderaan elke pagina van de producten waarin je geïnteresseerd bent, of je kunt ze hier downloaden, voor:

- katalysatoren,
- DPF.

Zorg voor een lange levensduur van je Krosfou DPF!

Het dieseldeeltjesfilter of DPF is een passief apparaat dat wordt aangestuurd door de elektronica van je auto en waarvan de levensduur voornamelijk afhangt van de staat van je motor en je rijgedrag.

Je motor moet goed onderhouden en afgesteld zijn: een klein olielek in de uitlaat of een defecte EGR-klep kan een DPF in minder dan 3 maanden vernietigen.

Tijdens het rijden moet je auto ongeveer om de 2 weken je DPF regenereren (onderschepte deeltjes afbranden). Het enige wat je hoeft te doen is 20-30 minuten rijden op een snelweg/snelweg (of bij een minimum toerental van 3 000 tpm) om de elektronica van je auto (die een voldoende hoge temperatuur en te verbranden deeltjes detecteert) de regeneratie van je DPF te laten starten.

Klik hier voor meer informatie: Hoe reinig je een roetfilter tijdens het rijden?

Gratis retourneren binnen 30 dagen ?

Profiteer van de GRATIS TERUGZENDING binnen 30 dagen van het/de bestelde product(en) door simpelweg uw registratienummer en/of chassisnummer op te geven wanneer u uw bestelling valideert!

De periode van 30 dagen begint op de datum van ontvangst van het product. De gratis retourzending binnen 30 dagen geldt alleen voor het retourneren van een product dat in de EU en het Verenigd Koninkrijk is geleverd, intact is en in de originele verpakking wordt geretourneerd.

Klik HIER voor meer informatie: GRATIS retourneren binnen 30 dagen.

Laat je vrienden Krosfou ontdekken!

Hoe werkt het?

- Log in op je Krosfou-account.

- Vul de e-mailadressen van je vrienden in bij "SPONSORPROGRAMMA".

- Wacht tot je vrienden een bestelling plaatsen om je beloningen te ontvangen.

3 jaar garantie: DPF en katalysator !

Ja, al onze producten hebben een GARANTIE van 3 jaar. Deze garantie is beperkt tot een gebruik van maximaal 100.000 kilometer.

De garantieperiode gaat in op de datum van ontvangst van het product.

Beschadigde of zoekgeraakte levering

We nemen deze gevallen serieus en zullen elk geval grondig onderzoeken.

Controleer uw pakketten altijd bij levering. Als je verpakking beschadigd is, maak dan een foto van de verpakking. Het is ook belangrijk om de integriteit van de inhoud van het pakket te controleren.


Je kunt ons per e-mail de foto's sturen die zijn genomen op [email protected] Wij zullen ons best doen om je product te vervangen als dat nodig is.

In geval van verlies van het pakket, dank u om ons op de hoogte te houden, zal ons logistiek team zo snel mogelijk contact opnemen met de bezorger die verantwoordelijk is voor uw pakket om dit laatste te lokaliseren.

Terugbetaling

Wat voor ons belangrijk is, is dat je je geld terugkrijgt en tevreden bent.

De verwerking van de terugbetaling begint zodra je onderdeel is ontvangen in het magazijn/de fabriek.

De terugbetalingstermijn en de interbancaire behandeling kunnen 24 tot 72 uur in beslag nemen, afhankelijk van je bank.

Klik hier voor meer informatie: GRATIS retourneren binnen 30 dagen.

Montagehandleiding

Je vindt ze onderaan elke pagina van de producten waarin je geïnteresseerd bent, of je kunt ze hier downloaden, voor:
- katalysatoren,
- DPF.

Technische vragen

Cordieriet of silicium? Zijn de producten betrouwbaar?

Onze DPF en katalysatoren zijn niet gemaakt van cordieriet of siliciumcarbide, maar van hoogwaardig keramiek.

Krosfou is vooral de BESTE KWALITEIT op de markt in 2024.

Just-in-time productie zorgt voor een hogere kwaliteit dan dealers die vaak de producten distribueren die hun automerken/fabrikanten op voorraad hebben op de releasedatum van de voertuigen. Onze producten zijn allemaal vervaardigd in technologie 2024!

De roetfilters (DPF) en katalysatoren Krosfou roesten niet: ze zijn gemaakt van roestvrij staal (INOX 409)!
Uitgerust met monolieten van hoge kwaliteit, waarvan de cellen (honingraatstructuur) zijn behandeld met een "unieke coatingtechnologie voor de afzetting van dunne lagen zeldzame metalen", elimineren de DPF van Krosfou gevaarlijke nanodeeltjes (uiterst gevaarlijk, vooral voor kinderen) en hebben ze een uitzonderlijke levensduur: ze regenereren bijna 100% wanneer je enkele tientallen kilometers rijdt op snelwegen en autowegen!
Meer info HIER: Originele NIEUWE onderdelen tegen fabrieksprijs..

Mijn product ziet er ANDERS uit dan het origineel

U hoeft zich geen zorgen te maken, uw product wordt op precies dezelfde manier gemonteerd, zowel stroomopwaarts als stroomafwaarts van het onderdeel, door directe assemblage.

Dit geval, hoewel vrij zeldzaam, kan zich voordoen wanneer het product in eerste instantie niet is gerealiseerd op verzoek van een autofabrikant (om een van zijn assemblageketens op een specifiek automodel te bevoorraden). Onze fabriek in Polen behoudt zich het recht voor om de vorm aan te nemen die zij het meest relevant vindt, met name gezien de permanente technologische vooruitgang die zij realiseert. Het belangrijkste doel is om deze in de beste omstandigheden ter beschikking te stellen van de gebruiker.

INOX 409: Gemagnetiseerd ? Manueel lassen ?

Onze DPF en katalysatoren zijn voor 95% gemaakt van INOX 409 (carrosserieën en pijpen). INOX is roestvrij staal en dus bestand tegen corrosie, dankzij het chroom in de samenstelling. Om technische en mechanische redenen zijn de uiteinden van onze producten, die dienen als verbinding tussen de verschillende onderdelen, vervaardigd uit staal S235.

INOX 409 van de ferritische staalfamilie reageert op magneten, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is er geen correlatie tussen magnetisme en materiaalkwaliteit.

Voor meer precisie worden al onze lassen met de hand gemaakt.

Wat bevat de montagekit?

De montagekit bevat de onderdelen die nodig zijn om je onderdeel te monteren (schroeven, klemmen enz.).

Levensduur/regeneratie van een DPF of katalysator ?

Het regelmatig reinigen van de DPF is verplicht. Dit bestaat uit het verhogen van het toerental van de motor tot meer dan 3000 torens op vele kilometers. Hierdoor stijgt de temperatuur van de motor en worden de fijne deeltjes verbrand, waardoor de DPF regenereert. Als er moet worden ingegrepen op het DPF-niveau, gaat er een specifiek lampje branden op het dashboard. Het voertuig verliest vermogen en schakelt over naar de uitgeschakelde modus. Alle interventies moeten door een vakman worden uitgevoerd en vereisen een reset van de parameters met de diagnosekoffer.

Als de katalysator beschadigd is, wordt hij lawaaierig en maakt hij een geluid dat "van oude pan" zegt.

De vervanging van een DPF of katalysator varieert volgens de aanbevelingen van de fabrikant tussen 80 000 en 120 000 km.


Klik hier voor meer informatie: WAT IS DE LEVENSDUUR VAN EEN DPF OF EEN KATALYSATOR?

Verschil tussen katalysator en DPF: diagnosegeval vereist?

Katalysator: de belangrijkste functie van de katalysator is het verminderen van de vervuiling die wordt veroorzaakt door de uitlaatgassen. Hij zet de meest giftige bestanddelen van uitlaatgassen (koolmonoxide, stikstofoxide en onverbrande koolwaterstoffen) om in minder giftige elementen (water, kooldioxide en stikstof). Deze omzetting is mogelijk dankzij een hoge temperatuur, die bereikt wordt na vele minuten rijden.

Voor de katalysator is geen diagnosekoffer nodig.

Dieselpartikelfilter: Het bevindt zich na de katalysator, stroomafwaarts van de uitlaat. De DPF houdt op zijn poreuze wanden vaste deeltjes vast die door de motor worden gegenereerd. DPF's zijn verplicht geïnstalleerd in DIESEL-auto's sinds 2011.

Het diagnosegeval is vereist en alleen een vakman kan de DPF monteren.

Moet ik het originele hitteschild opnieuw installeren?

Nee, met de technologie Krosfou 2024 zijn de hitteschilden van de originele onderdelen niet meer nodig.

Waar worden de producten gemaakt?

Krosfou SAS is de officiële distributeur voor Zuid-Europa en de wereld van de eerste fabrikant van roetfilters (DPF) en katalysatoren auto nieuwe hoge prestaties in roestvrij staal INOX. De producten worden vervaardigd in Polen.

Meer info vind je HIER: Originele NIEUWE onderdelen.

Kunt u DPF of katalysator op aanvraag produceren?

Onder voorbehoud van een validatie van uw aanvraag door onze fabriek.