PRO-Hoek

EXCEPTIONELE VOORDELEN voorbehouden aan PRO's

U bent:

GARAGEBEDRIJF, RETAILIER, MECHANISME, TE KOOP EN VERKOOP van voertuigen, FLEET MANAGER, TAXI, GROSSIST

Originele NIEUWE onderdelen tegen fabrieksprijs

NIEUW DPF en katalysatoren

Krosfou biedt BRANDNIEUW, hoogwaardige, roestvrije dieselroetfilters (DPF) en autokatalysatoren (katalysatoren) die voldoen aan de normen van de technische controle, de normen van de fabrikant en de Europese regelgeving.

Kwaliteit

Dankzij de erkende productiekwaliteit en het technologische leiderschap, in combinatie met het gebruik van hoogwaardige keramiek en de INOX 409-fabricage, kan onze fabriek alle marktspelers (van autofabrikant tot eindklant) een IMBATTABELE prijs-kwaliteitverhouding bieden met originele producten die zijn vervaardigd volgens de 2024-technologie en zijn gecertificeerd door TÜV SÜD Automotive GmbH München (de toonaangevende Europese certificeringsinstantie voor de auto-industrie) als producten met technische eigenschappen die superieur (of gelijkwaardig) zijn aan de door de regelgeving vereiste eigenschappen.

Geschiedenis:
2003: ISO 9001:2000 certificering behaald,
2005: Europese goedkeuring E24-103R verkregen voor katalysatoren en roetfilters,
2022: eerste fabriek in Europa die goedgekeurd is voor de productie van de nieuwe generatie katalysatoren in SCR-technologie (Selective Catalytic Reduction) voor de vervangingsmarkt,
2023: eerste fabriek in Europa die wordt goedgekeurd voor de productie van GPF's (Gasoline Particulate Filters) voor de aftermarket. GPF worden ontwikkeld om deeltjesemissies van motoren met directe injectie van benzine (GDI) te controleren.

De producten die op de markt worden gebracht lopen vooruit op de nieuwste normen op de markt, normen die onze fabriek helpt specificeren op verzoek van regelgevende instanties, en dit om de vervuiling van het bestaande wagenpark drastisch te verminderen en onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties.

Krosfou Bedrijf

Het Krosfou-fabrikantenassortiment dat op de markt wordt gebracht door Krosfou SAS is het meest geavanceerde, hoogwaardige en duurzame productassortiment van onze fabriek, de toonaangevende fabrikant van nieuwe, hoogwaardige roestvrijstalen dieselpartikelfilters (DPF) en autokatalysatoren, en Europees (en wereldwijd) leider in het terugdringen van vervuiling door auto's.

Onze fabriek in Polen produceert al jaren dieselroetfilters, katalysatoren en roestvrijstalen buizen/slangen voor 's werelds grootste autofabrikanten en voor enkele grote aftermarket merken, en dit in OEM (Original Equipment Manufacturer), met een "optimale prestatie"/"top of the range" positionering, en met een bedrijfscultuur gericht op de permanente verhoging van kwaliteit en uitbreiding van het assortiment.

FACTORIEPRIJS

Bestel de producten uit het assortiment van fabrikant Krosfou DIRECT-FACTORY en profiteer van de beste kwaliteit op de markt tegen een onverslaanbare prijs!

Onze krachtige roetfilters en katalysatoren voor autodiesel zijn vandaag verkrijgbaar voor de meeste automodellen die in Europa op de markt zijn. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal INOX 409 en zijn uitgerust met hoogwaardige monolieten, waarvan de cellen (honingraatstructuur) zijn behandeld met een "unieke coatingtechnologie van dunne lagen zeldzame metalen afgezet op monolieten", waardoor ze de beste prestaties en de grootste duurzaamheid op de markt hebben.
Ze worden elk jaar op enkele honderdduizenden nieuwe voertuigen gemonteerd en dragen zo aanzienlijk bij tot de vermindering van de vervuiling van het bestaande wagenpark. Bescherm de planeet, eis KROSFOU kwaliteit!