PRO-Hoek

EXCEPTIONELE VOORDELEN voorbehouden aan PRO's

U bent:

GARAGEBEDRIJF, RETAILIER, MECHANISME, TE KOOP EN VERKOOP van voertuigen, FLEET MANAGER, TAXI, GROSSIST

RETOUR EN GARANTIE

Gratis TERUGSTUREN binnen 30 dagen

Profiteer van de GRATIS TERUGBETALING binnen 30 dagen (in de Europese Unie) van het bestelde product door het REGISTRATienummer van het voertuig (of het chassisnummer/VIN) op te geven tijdens de validatie van uw bestelling op www.krosfou.nl Deze informatie stelt ons in staat om fouten te voorkomen in de referenties van de gekozen onderdelen, die systematisch worden gecontroleerd door ons Franse platform vóór verzending.

Bedrijfsmodus

Terug naar voorraad in Frankrijk:

Geldig voor onbeschadigde, ongebruikte, in de originele, nieuwe staat, opgehaald in Europees Frankrijk.

De UPS-koerier die door ons logistieke team wordt toegewezen, haalt uw pakket op het adres van uw keuze op en op de gewenste datum kunt u uw pakket ook op een van de relaispunten bij u in de buurt afgeven als u niet thuis bent. Je krijgt per e-mail een label toegestuurd dat je moet afdrukken en op je pakket moet plakken, evenals een lijst met de relaispunten bij jou in de buurt.

Tijd tot voorraadteruggave: 48u-72u.

Keert terug naar de fabriek:

Toegepast op een beschadigd onderdeel, een verzoek om expertise of een verhuizing in Europa buiten Europees Frankrijk.

De transporteur DPD die door onze fabriek in Polen is toegewezen, gaat over tot de verhuizing van je onderdeel naar het adres van jouw keuze, gebruikelijke transittijd: 1 tot 3 dagen.

Er hoeft geen label te worden ingevuld: de transporteur plaatst zijn eigen label op de doos.

Fabrieksretourtijd: 4-5 werkdagen.

De aftelperiode van 30 dagen gaat in op de datum van ontvangst van het product.

Het gratis retourneren binnen 30 dagen is alleen van toepassing op het retourneren van een product dat in Europa is geleverd, onbeschadigd is en in de originele verpakking wordt geretourneerd.

GARANTIE 3 jaar

De dieselroetfilters/DPF en katalysatoren die door Krosfou op de markt worden gebracht, worden gedekt door een GARANTIE van 3 jaar die beperkt is tot een gebruik van maximaal 100.000 kilometer.

De garantieperiode gaat in op de datum van ontvangst van het product.

Beste kwaliteit op de markt

De DPF en katalysatoren van Krosfou worden erkend als de meest betrouwbare en efficiënte op de markt: ze zijn gecertificeerd door TUV Sud (de eerste certificeringsinstantie voor auto's in Duitsland) en worden beschouwd als van superieure of gelijke kwaliteit als originele onderdelen.

Gefabriceerd in roestvrij staal INOX 409 en uitgerust met hoogwaardige monolieten met unieke technologie, voegen Krosfou DPF en katalysatoren vaak weinig pk's toe aan je voertuig.