PRO-Hoek

EXCEPTIONELE VOORDELEN voorbehouden aan PRO's

U bent:

GARAGEBEDRIJF, RETAILIER, MECHANISME, TE KOOP EN VERKOOP van voertuigen, FLEET MANAGER, TAXI, GROSSIST

Roetfilter 

 • Bescherm de Planeet door de VERVUILING van je voertuig drastisch te verminderen!

De voordelen van het Diesel Particulate Filter van Krosfou :

 • De meest EFFICIËNT geproduceerde in Europa
 • Geleverd binnen 24 uur
 • Onverslaanbare DIRECT-FACTORY prijs
 • BETALING per creditcard in 3X 4X
 • GRATIS TERUGSTUREN binnen 30 dagen
 • GARANTIE 3 jaar fabrikant

Als je op zoek bent naar een Diesel Particulate Filter / DPF voor je voertuig en je bent bezorgd over het behoud van de kwaliteit van ons milieu voor toekomstige generaties, Vraag dan kwaliteit van Europa's nummer 1 in het terugdringen van vervuiling door auto's, vraag om Krosfou-kwaliteit!

Alleen of vaak in combinatie met een dieselkatalysator recupereert het roetfilter / DPF van Krosfou het roet dat tijdens de verbranding wordt uitgestoten, en verbrandt het telkens als het vol is met behulp van een passief regeneratiesysteem dat voorkomt dat het DPF verstopt raakt.

Dieselroetfilter Krosfou :
De dieselroetfilters die door onze fabriek worden geproduceerd, worden erkend als de meest betrouwbare en efficiënte op de markt. De productcatalogus van Krosfou omvat bijna alle automodellen die in Europa op de weg zijn, met behulp van de beste technologie en in overeenstemming met de nieuwste Europese normen. Het roetfilter wordt sinds 2000 op de markt gebracht om dieselvoertuigen schoner te maken en werd in 2011 verplicht gesteld.

Je bent een professional:
Wilt u uw onderdelen DIRECT-FACTORISCH kopen bij de 1e Europese OEM-fabrikant, met een PRO-KORTING en ze binnen 24-48 uur ontvangen? Meld je dan HIER aan en ontdek de EXCEPTIONELE VOORDELEN die voorbehouden zijn aan PRO's.

Wil je weten of je DPFS verstopt is?
Als je problemen hebt met accelereren, als het motorlampje gaat branden of als je wilt weten of je DPF verstopt is, aarzel dan niet om de gratis diagnose van ons technisch team te doorlopen, dat je tijdens het hele proces zal begeleiden.

Recycle je gebruikte onderdeel!
Ontvang van 10€ tot 250€ op je volgende aankoop bij Krosfou door zeldzame metalen uit je DPF en/of originele katalysator te recycleren! 
Registreer je HIER of neem contact op met onze klantenservice.

De best verkochte DPF's :
De roetfilters van Krosfou zijn verkrijgbaar voor de meeste automodellen die in Europa in omloop zijn: BMW DPF, Mercedes DPF, Audi DPF, Peugeot DPF en vele andere.
Ontdek de top 6 meest gezochte Dieel Particulate Filters op de markt en de meest gevraagde in Europa: Citroën C4 Picasso DPF, Peugeot 308 DPF, Citroën C4 DPF, Peugeot 207 DPF, Peugeot 3008 DPF, Audi A3 DPF.

Subcategorieën
 • ALFA ROMEO roetfilter DPF

  De geschiedenis vanAlfa Romeo begon in 1910 met de oprichting van ALFA, Anonima Lombarda Fabbrica Automobili. De Italiaanse firma werd Alfa Romeo in 1918, toen Nicola Romeo aan het roer kwam te staan. De jaren 1920 werden gekenmerkt door sportieve successen, maar de massaproductie begon pas na de Tweede Wereldoorlog. Sportiviteit maakt nog steeds deel uit van het DNA van de auto's van het Italiaanse merk, tot grote vreugde van Alfistas, de automobilisten die gepassioneerd zijn door Alfa Romeo.

  Vandaag de dag produceert Alfa Romeo de meeste modellen nog steeds in Italië. De Alfa RomeoGT, de Giulia en deAlfa Romeo 147 GTA zijn hier allemaal voorbeelden van.

  [FOOTER]

 • AUDI roetfilter DPF

  Vanaf het begin is het merk Audi synoniem geweest voor luxe en sportieve prestaties. Hoewel het bedrijf in de jaren 1930 ups en downs kende, overleefde het door de krachten te bundelen met drie andere fabrikanten, vandaar de vier ringen die de oprichting van het merk symboliseren. Vandaag de dag is Audi een gevestigde waarde op de markt van prestigeauto's, en elk van zijn modellen is een lust voor het oog. Het bedrijf uit Ingolstadt heeft al geschiedenis geschreven met modellen als deAudi A3, deAudi A4 en natuurlijk de tijdloze Audi TT.

  Verspil geen tijd meer met inefficiënt en contraproductief poetsen en weggedrag. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met een nieuwe roestvrijstalen DPFS van ons merk. Er zijn veel voordelen om klant te worden van Krosfou, niet in de laatste plaats de lage prijs.

  [FOOTER]

 • BMW roetfilter DPF

  Met zijn dubbele grille en expressieve lichtsignatuur kijk je naar een BMW. De Beierse fabrikant heeft snelheid, luxe en prestaties altijd tot de essentiële ingrediënten van zijn modellen gemaakt. Een BMW bezitten is als deel uitmaken van een zeer exclusieve club van bevoorrechte bestuurders. De gelukkige eigenaars van de BMW 3 Reeks, 5 Reeks en BMW X4 zullen je zeker anders vertellen.

  BMW dieselwagens zijn sinds 2006 uitgerust met een DPFS. Dit apparaat absorbeert en vernietigt de fijne deeltjes in de uitlaatgassen. BMW DPFS hebben geen onderhoud nodig, behalve regelmatige regeneratiecycli. Daarvoor moet je voldoende lange ritten maken en niet aarzelen om de versnellingen in te drukken. Als dit niet voldoende is, riskeert u een totale verstopping van de roetfilter, defecten of breuken.

  [FOOTER]

 • CHEVROLET roetfilter DPF

  Chevrolet is het resultaat van het harde werk van twee autoliefhebbers, de Zwitser Louis Chevrolet en de Amerikaan William C. Durant, die ook General Motors oprichtte. Het bedrijf werd opgericht in 1911 en produceerde datzelfde jaar zijn eerste model, de Classic Six. Het had moeite om te concurreren met de Ford T, die toen voor meer dan de helft van de prijs werd verkocht! Chevrolet reageerde met een nog zuiniger model, dat meteen een groot succes was. De geschiedenis van het bedrijf wordt gekenmerkt door iconische successen, zoals de Corvette in 1953 en de Camaro in 1967. Chevrolet is er trots op een van de best verkopende merken in Noord-Amerika te zijn. Na tientallen jaren aanwezig te zijn geweest op het oude continent, besloot het in 2015 om zich terug te trekken en het veld vrij te maken voor Opel, de Europese dochteronderneming.

  Vind onze roetfiltermodellen voor je Chevrolet Cruze, Captiva of Orlando. Al onze DPF's zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie. Ze worden bij je thuis of op een afleverpunt naar keuze afgeleverd.

  [FOOTER]

 • CHRYSLER roetfilter DPF

  Kan Walter P. Chrysler worden omschreven als een self-made man? Zeker, want de man die zijn carrière begon als een eenvoudige machinist bij een spoorwegbedrijf werd in slechts een paar jaar tijd de oprichter van een van de grootste Amerikaanse automerken. Nadat hij Buick had geleid, richtte hij in 1925 Chrysler op. Dankzij een multimerkenstrategie bood het bedrijf innovatieve modellen voor alle budgetten. Na veel successen, maar ook veel financiële tegenslagen, werd Chrysler in 2010 opgekocht door de Fiat-groep. De voertuigen worden niet langer aangeboden in Europa.

  Wil je een goedkope Chrysler DPFSkopen? Krosfou chrysler, Europa's grootste fabrikant van roestvrijstalen roetfilters, kan je het onderdeel leveren dat je zoekt. We hebben een breed scala aan roestvrijstalen modellen van hoge kwaliteit om aan je eisen te voldoen en je te voorzien van de beste technologie op dit gebied. Je vindt roetfilters voor je Chrysler 300C op onze site, en we garanderen ultracompetitieve prijzen.

  [FOOTER]

 • CITROËN roetfilter DPF

  Het avontuur van Citroën begon in 1919 met de lancering van het A-type. Het was een duizelingwekkend succes dat nooit zou worden ontkend. Het merk met de chevrons wist zich onmisbaar te maken dankzij zijn goed ontworpen bedrijfsvoertuigen voor professionals. Particuliere klanten waardeerden daarentegen het legendarische comfort van sedans en MPV's, perfect ontworpen voor het dagelijkse leven. De Traction, de 2 CV, de Méhari en de C6 zijn iconische modellen die al tientallen jaren de mooiste pagina's uit de geschiedenis van het merk schrijven.

  Krosfou gebruikt de beste materialen om u producten van topkwaliteit te kunnen bieden. Wij garanderen efficiënte en bijzonder betrouwbare Citroën roetfilters tegen fabrieksprijzen. Al onze roetfilters zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie.

  [FOOTER]

 • DACIA roetfilter DPF

  Of het nu eenuiterlijk teken van succes is of een teken des tijds, het is geen toeval dat Dacia in 2021 trots een nieuw logo laat zien, in navolging van andere grote Franse automerken. De Roemeense dochteronderneming van de Renaultgroep geniet vandaag van haar enorme succesverhaal en kan er prat op gaan de auto te hebben gedemocratiseerd. Steeds meer gebruikers van de Dacia Sandero, Dacia Logan en Lodgy waarderen de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de auto's van dit merk.

  Krosfou wij bieden je een ruime keuze aan Dacia's, want alle versies van Dacia zijn vertegenwoordigd op onze site. Wij garanderen je nieuwe, hoogwaardige en betrouwbare DPFS van roestvrij staal. De levering vindt plaats binnen 24 of 48 uur, bij jou thuis of op het afleverpunt van jouw keuze.

  [FOOTER]

 • DODGE roetfilter DPF

  Dodge is de belichaming van een familiesaga tegen de achtergrond van de Amerikaanse droom. De gebroeders Dodge maakten fortuin met de productie van fietsen, investeerden in de Ford-fabriek en specialiseerden zich in de productie van onderdelen voor de auto-industrie. De eerste Dodge-modellen, betrouwbaar en robuust, waren zo succesvol in heel Amerika dat ze de interesse van het leger wekten. De plotselinge dood van de twee broers in 1920 maakte een einde aan de familieonderneming en in 1928 werd Dodge opgekocht door Chrysler. Dodge bouwde zijn reputatie ook op het racecircuit op met iconische muscle cars zoals de Dodge Viper en Dodge Charger.

  Ben je op zoek naar een roetfilter voor je Dodge Caliber of Dodge Journey? Krosfou als u op zoek bent naar een roetfilter voor uw Dodge Caliber of Dodge Journey, kunt u bij Europa's nummer 1 leverancier van DPFS terecht voor het onderdeel dat u zoekt. Dankzij onze producten profiteer je van de nieuwste fijnstoffiltratietechnologie tegen fabrieksprijzen.

  [FOOTER]

 • FIAT roetfilter DPF

  Het merk FIAT werd in 1899 in Turijn opgericht door ongeveer dertig aandeelhouders. De onverschrokken Giovanni Agnelli onderscheidde zich al snel van de massa en nam het bedrijf in 1902 over. Hij gaf een belangrijke impuls aan de strategische positionering van het merk, die voornamelijk bestond uit het produceren van auto's voor het grote publiek. Tegelijkertijd maakte het merk uit Turijn naam in de autosport, waar het een begrip werd. Fiat dankt zijn succes aan zijn vermogen om de behoeften van automobilisten te begrijpen. De Fiat 500-familie, de Fiat Panda en de Fiat Punto zijn hiervan de meest in het oog springende voorbeelden.

  Vertrouw op Krosfou om de goedkope FAP te vinden die bij jouw Fiat past. Of je met de Fiat Ducato nu een stadsauto of een bestelwagen rijdt , ons merk heeft het roetfilter dat je zoekt. Onze producten zijn gloednieuw, volledig gemaakt van roestvrij staal en hebben 3 jaar garantie. Bestel nu en je krijgt binnen 24 uur geleverd, bij jou thuis of op een relaispunt.

  [FOOTER]

 • FORD roetfilter DPF

  Generaties komen en gaan, en soms lijken ze op elkaar, zoals de Ford-familieop bewonderenswaardige wijze illustreert . Opgericht door een man met een echte passie voor autorijden, heeft de Amerikaanse firma legendarische modellen ontworpen die emblematisch zijn voor hun tijdperk. De GT40, de Mustang, de Ford Escort, de Cosworth-serie en de Ford Focus zijn genoeg om de grote uren van het autorijden op te roepen.

  Bekijk ons volledige assortiment DPFS voor Ford Kuga, Ford Transit en Ford C-Max. Krosfou is Europa's nummer 1 fabrikant van roestvrijstalen roetfilters en we leveren al meer dan twintig jaar producten van topkwaliteit aan professionals en particulieren. Verspil geen tijd meer met lukrake of ineffectieve reiniging en behandeling. Kies voor gemoedsrust en betrouwbaarheid met een nieuwe roestvrijstalen FAP van ons merk. Er zijn veel voordelen om klant te worden van Krosfou, niet in de laatste plaats de lage prijs.

  Onze DPFS zijn gloednieuw, volledig gemaakt van roestvrij staal en EU gecertificeerd. Dit kwaliteitsniveau betekent dat we onze onderdelen 3 jaar lang kunnen garanderen.

  [FOOTER]

 • HONDA roetfilter DPF

  Waarde wacht niet op het verstrijken der jaren enHonda zal de populaire wijsheid niet tegenspreken. Het jonge Japanse bedrijf werd opgericht in de jaren 1950 en bood aanvankelijk motorfietsen aan de inwoners van de archipel. Soichiro Honda werd al snel de nummer 1 producent van tweewielers ter wereld en diversifieerde de activiteiten van zijn bedrijf met de productie van kleine stadsauto's, die in Japan een groot succes kenden. De doorbraak kwam in 1972 met de lancering van de Honda Civic, het vlaggenschip van het merk. Het succes ging onverminderd door en Honda zette zijn zoektocht naar een innovatieve, milieuvriendelijke auto onvermoeibaar voort.

  Honda was waarschijnlijk de eerste die begreep hoe belangrijk het is om de ecologische voetafdruk van voertuigen met een verbrandingsmotor te verkleinen. De auto's van Honda worden vaak geroemd om hun relatief lage CO2-uitstoot.

  [FOOTER]

 • HYUNDAI roetfilter DPF

  Vergeleken met andere zwaargewichten in de autosector kanHyundai als een jong merk worden beschouwd, dat in 1947 werd opgericht. Het is het resultaat van het harde werk van de oprichter, Chung Ju-yung, een moedige en visionaire ondernemer. Hij speelde een belangrijke rol in de modernisering van zijn land. Hyundai groeide snel dankzij doordachte voertuigen zoals de Cortina in 1968 en de Pony in 1975. Vandaag de dag doet het Koreaanse bedrijf zijn naam eer aan met innovatieve SUV's en sedans die gericht zijn op het milieu.

  Krosfou wij bieden je een ruime keuze aan DPFS voor de belangrijkste Hyundai-voertuigen die momenteel op de Europese wegen rijden, zoals de i30, de Santa Fe en de Tucson. Verspil geen tijd en geld meer aan inefficiënte reiniging en behandeling. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met een nieuw roestvrijstalen roetfilter van ons merk. Er zijn veel voordelen om klant te worden op Krosfou, waaronder lage prijzen.

  [FOOTER]

 • INFINITI roetfilter DPF

  Infiniti is de topdivisie van Nissan. Het werd opgericht in 1989 en had aanvankelijk de ambitie om de Amerikaanse markt te veroveren met betrouwbare, originele en vooral luxueuze modellen. Het merk verwierf bekendheid, maar was nog niet volledig ingeburgerd. Het kwam in 2008 naar Frankrijk en West-Europa, ondersteund door tientallen distributeurs. De auto's zijn high-performance, sportief en ontworpen om te concurreren met premium Duitse merken. De Infiniti Q70 en QX50 hebben alles om een veeleisende klantenkring aan te spreken, maar de verkoop komt niet van de grond. De Renault-Nissan groep kondigde aan dat het merk in 2020 uit Europa zou verdwijnen.

  Krosfou is Europa's toonaangevende fabrikant van roestvrijstalen roetfilters. Al meer dan 20 jaar leveren we aan zowel professionele als particuliere klanten, met dezelfde veeleisende normen. Wij garanderen u nieuwe DPFS van hoge kwaliteit voor uw Infiniti M of uw Infiniti QX70. Bestel nu het DPFS dat u nodig hebt en ontvang het zo snel mogelijk.

  [FOOTER]

 • IVECO roetfilter DPF

  Iveco (Industrial Vehicles Corporation) is een van 's werelds grootste fabrikanten van lichte en zware bedrijfsvoertuigen en bussen. De groep werd opgericht in 1975 en ontstond uit de fusie van 5 Italiaanse (waaronder Fiat V.I), Franse en Duitse merken. Vanuit het hoofdkantoor in Turijn is het concern wereldwijd actief, met productievestigingen in Europa, China, Zuid-Amerika en Australië. Iveco produceert ook voertuigen voor personenvervoer, van minibussen tot touringcars, bouwmachines en brandweervoertuigen. De groep is ook sterk vertegenwoordigd in logistiek transport.

  Onze Iveco DPFS zijn betrouwbaar en presteren goed, daarom geven we 3 jaar garantie. Bestel nu de FAP die je nodig hebt voor je bedrijfsvoertuig en ontvang de levering zo snel mogelijk.

  [FOOTER]

 • JAGUAR roetfilter DPF

  Jaguar is eenlegendarische fabrikant en een van degrote namen in de auto-industrie, die zijn stijl opdrong met slanke, katachtige auto's. Het merk maakte naam op het racecircuit, maar kwam abrupt tot stilstand in de jaren zeventig. Het merk maakte naam op het racecircuit, maar kwam abrupt tot stilstand in de jaren 1970. Het economische klimaat keerde consumenten weg van luxe auto's ten gunste van goedkopere, zuinigere modellen. In de jaren 2000 begon de heropleving van Jaguar met de overname van het merk door het Indiase Tata. Jaguar ontwikkelde met succes krachtige, luxueuze modellen, zoals de XF, tot groot genoegen van de liefhebbers.

  Krosfou jaguar gebruikt de beste materialen en de meest innovatieve oplossingen om u Jaguar DPFS van zeer hoge kwaliteit aan te bieden, die helpen schadelijke deeltjesuitstoot te verminderen en uw auto minder vervuilend te maken. Door uw bestelling te plaatsen op Krosfou, kunt u profiteren van levering aan huis of levering aan een relaispunt. Onze roestvrijstalen roetfilters zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie van .

  [FOOTER]

 • JEEP roetfilter DPF

  De naam Jeep maakt ontegenzeggelijk deel uit van de geschiedenis. Allereerst verwijst het naar het beroemde voertuig dat tijdens de Tweede Wereldoorlog werd ontwikkeld door het bedrijf Willys-Overland. De specificaties leken bijna krankzinnig, maar ze werden gevolgd en zelfs overtroffen. In 1950 werd het een merk. De Amerikaanse fabrikant bood al snel een reeks robuuste terreinwagens aan, perfect ontworpen voor het grote Amerikaanse buitenleven.

  Met iconische modellen als de Jeep Wrangler en Grand Cherokee belichaamt Jeep volledig de Amerikaanse droom en is het een onmiskenbare uitnodiging om te reizen. Het merk behoort sinds 1987 tot Chrysler Group LLC.

  Onze site biedt je een compleet assortiment roetfilters voor de beroemde off-road voertuigen van Jeep. Al onze roestvrijstalen DPF's zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie. Ontvang je pakket bij je thuis of op het afleverpunt van je keuze. Ontvang je DPFS de volgende dag als je je bestelling de dag ervoor voor 12 uur 's middags valideert.

  [FOOTER]

 • KIA roetfilter DPF

  Wist je dat de Koreaanse fabrikant eerst fietsen produceerde en daarna motorfietsen? Het verhaal van Kia begon in 1944, in een land dat zwaar te lijden had onder conflicten en allerlei tekorten. Dit hield de ambitie van de oprichter van het bedrijf geenszins tegen, integendeel. Vanaf de jaren 80 startte hij met succes de grootschalige productie van kleine, goedkope stadsauto's. Vandaag de dag is Kia Motors een gevestigde waarde op de Europese markt, met betrouwbare, goed presterende auto's die allemaal worden geleverd met 7 jaar garantie. De Kia Ceed, Kia Sportage en Kia Venga weten steeds meer automobilisten voor zich te winnen dankzij hun hoogwaardige kenmerken.

  Op zoek naar een goedkope KIA FAP? Bekijk ons volledige aanbod aan roetfilters voor je Kia sedan of SUV. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid en word klant op Krosfou, de nummer 1 fabrikant van roestvrijstalen roetfilters in Europa.

  [FOOTER]

 • LANCIA roetfilter DPF

  Vandaag de dag is het merk Lancia misschien discreet en relatief onbekend, maar dat was niet altijd zo. Het bedrijf werd in 1906 opgericht door Vincenzo Lancia en ontwierp en produceerde innovatieve, luxueuze auto's voor een veeleisende klantenkring. Geconfronteerd met de financiële problemen van de groep, kocht Fiat het bedrijf in 1969. Hoewel Lancia nog een tijdje zijn eigen karakter wist te behouden, verloor het geleidelijk zijn specificiteit als onderdeel van een multimerkengroep. De sportieve successen - 6 keer wereldkampioen rally tussen 1987 en 1992 - brachten hier geen verandering in en het merk leek op zijn retour. Toch is het de bedenker van modellen die hun stempel hebben gedrukt op de autogeschiedenis, zoals de Lancia Ypsilon, de Lancia Musa en vooral de Lancia Delta Integrale.

  Krosfou is Europa's nummer 1 fabrikant van roestvaststalen DPFS. Onze roetfilters zijn uitgerust met een monoliet van zeer hoge kwaliteit die de vervuiling van uw Lancia aanzienlijk vermindert. Zo beschermt u het milieu en vermindert u de uitstoot van kankerverwekkende deeltjes. Al onze DPF's zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie.

  [FOOTER]

 • LAND ROVER roetfilter DPF

  Lang voordat het een merknaam was , wasLand Rover een model terreinwagen dat in 1948 werd ontworpen door het Britse bedrijf Rover. Deze ongeëvenaarde terreinauto was rechtstreeks geïnspireerd op de Jeep Willys en zijn veelzijdigheid. In het naoorlogse Engeland reden nog veel Amerikaanse voertuigen rond die al snel onmisbaar werden voor de bevolking. De gebroeders Wilks begonnen met het ontwerpen van een rustieke terreinwagen met een groot laadvermogen en een onfeilbare robuustheid. De Land Rover was meteen een groot succes, ver boven de verwachtingen van het bedrijf. Particulieren, professionals en militairen waren lovend over het voertuig. In 1994 kocht de BMW Group Land Rover, gevolgd door Ford in 2000 en het Indiase Tata Motors in 2008. De eigenaren veranderen, maar de geest blijft dezelfde: luxe voertuigen met een sterke persoonlijkheid.

  [FOOTER]

 • MAZDA roetfilter DPF

  Mazda werdin 1920 opgericht door Jujiro Matsuda , maar droeg toen nog niet die naam en maakte vooral geen auto's! Het produceerde kurk, daarna werktuigmachines, driewielige motorfietsen en vanaf 1960 uiteindelijk auto's, met de Mazda R360 coupé . De jaren zeventig waren bijna fataal voor de Japanse fabrikant, omdat kopers auto's schuwden die weliswaar goed presteerden, maar te gulzig waren. Ford nam tussen 1974 en 2008 een belang in het bedrijf en de alliantie leverde een aantal iconische auto's op, zoals de Mazda MX-5, de bestseller van het merk. Tegenwoordig onderhoudt Mazda een financieel en technisch partnerschap met Toyota, onder de vlag van innovatie en uitmuntendheid.

  Onze website biedt je een ruime keuze aan roetfilters voor Mazda 3, Mazda MX-5, maar ook voor Mazda Premacy en MX-6. Wij garanderen je efficiënte en bijzonder betrouwbare MAZDA DPFS tegen zeer redelijke prijzen.

  [FOOTER]

 • MERCEDES roetfilter DPF

  Kwaliteit heeft altijd deel uitgemaakt van het DNA van Mercedes-Benz. De Duitse fabrikant drukte al in de jaren 1930 zijn stempel op het segment van de prestigeauto's en produceerde al zijn modellen volgens dezelfde veeleisende normen. Of het nu gaat om een sedan, limousine of cabriolet, Mercedes auto's staan synoniem voor luxe en elegantie. Eigenaars van een Mercedes A-Klasse, Mercedes C-Klasse of Mercedes Vito zullen het daar niet mee oneens zijn.

  Vind ons volledige assortiment nieuwe roetfilters voor alle Mercedes-modellen en bestel nu. Levering bij u thuis of op een relaispunt, in minder dan 24 uur.

  [FOOTER]

 • MINI roetfilter DPF

  Mini, merk of model? Eigenlijk allebei! Het eerste Mini-model werd ontworpen in 1959, na de Suez-crisis. De British Motor Corporation paste zich aan de eisen van de markt aan en vertrouwde de briljante Alec Issigonis de taak toe om een lichte, zuinige stadsauto te ontwerpen. De uitdaging werd met vlag en wimpel aangenomen, met een revolutionair model dat koos voor voorwielaandrijving met een dwarsgeplaatste motor. Het was meteen een succes en de prestaties in de autosport waren een belangrijke factor in het succes. In 1994 sloot Mini zich aan bij de BMW Group. De Duitse fabrikant lanceerde zijn versie van de Mini Cooper in 2001 en zette het mooie verhaal van dit icoon op de mooiste manier voort.

  Op zoek naar een voordelig roetfilter voor je Mini? Kijk dan eens naar ons assortiment nieuwe roestvrijstalen DPFS voor uw Mini Cooper, Mini Clubman of Mini Countryman. Onze producten hebben 3 jaar garantie en behoren tot de laagste prijzen in Europa.

  [FOOTER]

 • MITSUBISHI roetfilter DPF

  De autogeschiedenis van het Japanse Mitsubishi begon in 1917 met de productie van de eerste productieauto. De datum is vooral symbolisch, want de handgemaakte productie van het voertuig overschreed nauwelijks de 20 exemplaren. Het merk met de drie diamanten richtte zich daarna op de productie van bussen en vrachtwagens en ontwierp in 1931 zelfs de eerste Japanse dieselmotor. Na de Tweede Wereldoorlog werd het bedrijf opgeheven en hervormd. Het veranderde zijn naam in Mitsubishi Motors Corporation in 1970. Tussen 1997 en 2005 maakte het deel uit van Daimler-Chrysler, waarna het toenadering zocht tot PSA voordat het Nissan in zijn kapitaal opnam.

  Ben je op zoek naar een nieuw DPFS voor je Mitsubishi Pajero, Outlander of Mitsubishi L200? Door uw bestelling te plaatsen bij Krosfou profiteert u van een kwaliteitsproduct dat bij u thuis of op een relaispunt wordt afgeleverd.

  [FOOTER]

 • NISSAN roetfilter DPF

  Nissan heeft een lange weg afgelegd sinds de Datsun 14 uit 1935, de eerste productieauto van de Japanse fabrikant! Zoals alle grote bedrijven bestaat de geschiedenis van Nissan uit innovatie, spectaculaire omwentelingen en grandioze successen. De groep werd opgericht in 1911 en stond op de rand van een faillissement voordat het in 1998 werd overgenomen door Renault. Nissan is nu terug op de weg naar succes en biedt innovatieve auto's met een beperkte impact op het milieu.

  Vind nu onze roestvrijstalen DPFS voor Nissan Xtrail, Nissan Qashqai, Nissan Juke of Nissan Note. Al onze DPFS zijn gloednieuw, tegen fabrieksprijs en met 3 jaar garantie. U kunt ervoor kiezen om uw product thuis te laten bezorgen of naar een relaispunt op Krosfou. Ontvang uw pakket de volgende dag met een bestelling gevalideerd voor 12.00 uur vandaag.

  [FOOTER]

 • OPEL roetfilter DPF

  De geschiedenis van een automerk zit altijd vol wendingen, vaak gekoppeld aan historische gebeurtenissen. Er was geen reden waaromOpel aan deze regel zou ontsnappen. Het familiebedrijf werd in 1862 opgericht door Adam Opel en begon in 1899 met de productie van auto's met als doel auto's toegankelijk te maken voor iedereen. Het bedrijf ontwikkelde al snel innovatieve assemblagelijnproductietechnieken.

  Opel blonk uit op alle gebieden en bood sport-, stads- en gezinsmodellen, maar ook topmodellen zoals de elegante Opel Insigna. Met een rijke en opwindende geschiedenis maakt Opel nu deel uit van General Motors, vervolgens van PSA en uiteindelijk van de Stellantis Group in 2021. Opel belichaamt vooral Duitse betrouwbaarheid en kwaliteit in de ogen van het publiek.

  Gebruik onze zoekmachine om de FAP te selecteren voor Opel Corsa, Opel Astra, Opel Vectra of Opel Zafira. De levering vindt plaats binnen 48 uur na validatie van je aankoop, in een relaispunt of thuis.

  [FOOTER]

 • PEUGEOT roetfilter DPF

  De Franse autofabrikant Peugeot is al meer dan twee eeuwen actief in de auto-industrie. Het heeft zich altijd ingezet voor de ontwikkeling van ruime, veelzijdige auto's die steeds weer nieuw rijplezier bieden. Het merk uit Sochaux heeft zijn stempel gedrukt op generaties bestuurders met aantrekkelijke stadsauto's en comfortabele sedans. De auto's zijn populair bij zowel professionals als het grote publiek.

  Krosfou is Europa's toonaangevende fabrikant van roestvrijstalen roetfilters. Ontdek ons complete assortiment DPFS voor de Peugeot 206, Peugeot 3008 en Peugeot 2008. Als je een DPFS van ons merk kiest, profiteer je van innovatieve technologie tegen een fabrieksprijs. Onze roetfilters van roestvrij staal hebben allemaal een poreuze honingraatkern met een coating van edelmetaal, waardoor de vervuiling van uw auto aanzienlijk wordt verminderd. U beschermt dus het milieu en vermindert de uitstoot van kankerverwekkende deeltjes.

  Als je je product op onze site bestelt, kun je profiteren van levering bij je thuis of op een relaispunt. Bestellingen die de dag ervoor voor 12 uur 's middags worden geplaatst, worden binnen 24 uur geleverd.

  [FOOTER]

 • PORSCHE roetfilter DPF

  Er zijn namen die je doen dromen en Porsche is er daar één van. Het legendarische Duitse merk staat synoniem voor luxe, sportiviteit en mechanische kracht. Het avontuur van Ferdinand Porsche begon echter met de beroemde Kever, de volkswagen die voor iedereen toegankelijk was. Vanaf 1948 ontwierp Porsche sportauto's met gedurfde lijnen. In 1963 zorgde de legendarische 911 voor een revolutie in de wereld van het autorijden. Vandaag de dag heeft de Duitse fabrikant zich buiten de gebaande paden begeven om sedans en SUV's aan te bieden, met hetzelfde succes.

  Je vindt ons volledige gamma roetfilters voor Porsche voertuigen op onze website. Krosfou biedt je een ruime keuze aan DPF's voor de verschillende versies van de Porsche Cayenne en Porsche Panamera.

  Onze roestvrijstalen roetfilters zijn gloednieuw en gecertificeerd als zijnde van Europese origine. Dankzij dit kwaliteitsniveau kunnen we je 3 jaar garantie bieden.

  [FOOTER]

 • RENAULT roetfilter DPF

  Renault helpt de Fransen al bijna anderhalve eeuw met zijn onmisbare modellen kleine stadsauto's, hatchbacks, MPV's en SUV's. Of je hem nu Laguna, Scenic of Renault Trafic noemt, er is een Renault-model dat past bij elke fase van je persoonlijke of professionele leven.

  Op zoek naar een roetfilter voor Renault? Bekijk onze volledige catalogus voor alle Renault-modellen, van de Clio tot de Laguna en niet te vergeten de Renault Kangoo. Profiteer van onze prijzen en alle voordelen om klant te worden op Krosfou: een assortiment van hoge kwaliteit, de laagste prijzen op de markt en een snelle levering.

  De Euro-emissienormen bepalen de maximale uitstoot van vervuilende stoffen door auto's, afhankelijk van het jaar waarin ze op de markt worden gebracht. Deze Europese normen gelden sinds 1992 voor alle nieuwe auto's. Het is belangrijk dat je voertuig aan deze normen voldoet, anders riskeer je boetes, inbeslagname van je voertuig en vooral buitensporige vervuiling.

  Welk automodel je ook hebt, je vindt altijd het DPFS dat je nodig hebt. Krosfou gebruikt de beste materialen om je producten met hoge prestaties te bieden, volledig gemaakt van roestvrij staal en EU-gecertificeerd. Dankzij dit kwaliteitsniveau kunnen we je 3 jaar fabrieksgarantie garanderen.

  [FOOTER]

 • SAAB roetfilter DPF

  Saab werd opgericht in 1937 en richtte zich aanvankelijk uitsluitend op militaire vliegtuigen. In 1949 werd de automobielfiliaal opgericht met robuuste en betrouwbare sportwagens. In 2000 werd het eigendom van General Motors en in 2012 van NEVS. Dit Chinees-Zweedse consortium is gespecialiseerd in de productie van elektrische voertuigen. Het kreeg echter geen toestemming van de defensiegroep Saab AB, die nog steeds eigenaar is van het merk, om het logo te gebruiken voor hun nieuwste model. Als gevolg daarvan heeft Saab sinds 2015 geen auto's meer geproduceerd.

  Wij garanderen je ongelooflijk efficiënte en betrouwbare Saab DPF's tegen fabrieksprijzen. Onze roetfilters zijn allemaal voorzien van een hoogwaardige monoliet met een coating van edelmetalen die de vervuiling van je Saab 9-3 aanzienlijk vermindert. Dit helpt het milieu te beschermen en de uitstoot van kankerverwekkende deeltjes te verminderen.

  Al onze roetfilters zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie. Je bestelling wordt zo snel mogelijk bij je thuis of op een relaispunt afgeleverd.

  [FOOTER]

 • SEAT roetfilter DPF

  SEAT, de parel aan de kroon van de Spaanse industrie, werd opgericht in 1950 en kreeg meteen de zware taak om Spanje te motoriseren en het land in het moderne tijdperk te brengen. De gok loonde, dankzij een verscheidenheid aan modellen en constante verbeteringen aan de productiefaciliteiten. Het Iberische merk begon zelfs met de eerste export in de jaren 1970 en na Colombia was het de beurt aan Europa om de expertise van Seat te ontdekken en te waarderen. De Seat Ibiza, gelanceerd in 1984, was een groot succes, net als de Seat Malaga, de Seat Toledo en de Seat Cordoba. Na een klein aandeel van Fiat werd Seat in 1990 onderdeel van de Volkswagen-groep.

  Ben je op zoek naar een nieuwe, voordelige DPFS voor je Seat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij hebben zeker het onderdeel dat je nodig hebt voor je Seat Ibiza of Seat Alhambra. Al onze roestvrijstalen roetfilters hebben een garantie van 3 jaar. Wij verzenden je bestelling naar je huis of naar een relaispunt. Ontvang je product de volgende dag voor alle aankopen die de dag ervoor voor 12.00 uur zijn gevalideerd.

  [FOOTER]

 • SKODA roetfilter DPF

  Hoewel het Tsjechische merk in 1895 werd opgericht, kreeg het pas in 1926 de naam Skoda. In datzelfde jaar nam het het beroemde logo met de gevleugelde pijl aan, dat vandaag de dag nog steeds in gebruik is. Trouw aan de waarden van de oprichters biedt Skoda al tientallen jaren betrouwbare, rationele auto's met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zoals de Skoda Fabia en Skoda Octavia. Het merk werd in 1991 overgenomen door de Volkswagen Group.

  Wij leveren al vele jaren aan zowel professionele als particuliere klanten, met dezelfde hoge standaarden. Al onze FAP's zijn gloednieuw en hebben 3 jaar garantie. Je bestelling wordt zeer snel geleverd, binnen 48 uur nadat je aankoop is bevestigd op onze website. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling naar je huisadres te laten sturen of af te geven bij een relaispunt.

  [FOOTER]

 • SUBARU roetfilter DPF

  De naam Subaru is synoniem aan sportieve prestaties in de autosport, en met reden! Zijn staat van dienst is genoeg om elke fabrikant groen van jaloezie te laten worden, met drie trofeeën als fabrikant van 1995 tot 1997 en drie prijzen voor zijn coureurs. De Subaru Legacy droeg bij aan de hoogtijdagen van het Japanse merk, maar het was de Subaru Impreza die vanaf 1993 de legende opbouwde. Het is het meest iconische en bekendste model van het merk, goed voor de helft van alle Subaru-verkopen wereldwijd.

  Bekijk ons hele assortiment goedkope nieuwe DPFS voor je Subaru. Doe geen concessies aan kwaliteit en kies voor een betrouwbaar, goed presterend product van ons merk, tegen een uiterst scherpe prijs. Wij garanderen een snelle levering, bij u thuis of op een relaispunt.

  [FOOTER]

 • SMART roetfilter DPF

  Het verhaal vanSmart begon in Zwitserland met Swatch, het bekende horlogebedrijf. De voorzitter en oprichter van het bedrijf wilde een kleine elektrische stadsauto met verwisselbare carrosserie ontwikkelen. Nicolas G. Hayek ging op zoek naar industriële partners om zijn project te ontwikkelen. Hij bereikte geen akkoord met Renault en PSA, maar wel met de Volkswagen-groep. Volkswagen trok zich in 1991 terug uit het project en werd in 1994 vervangen door Mercedes. De Duitse topfabrikant zag deze nieuwe alliantie als een kans om een klein autoproject te realiseren dat al was ontwikkeld door een van zijn ingenieurs. De Smart Fortwo kwam uit in 1998 en was meteen een groot succes. Hij werd gevolgd doorde Smart Roadster en vervolgens door de Smart Forfour.

  Ontdek onze selectie nieuwe DPFS voor je Smart. Wij bieden je de beste Europese technologie tegen fabrieksprijzen. Al meer dan 20 jaar leveren we aan professionele en particuliere klanten roetfilters volgens dezelfde strenge normen. Onze producten hebben 3 jaar garantie en worden thuis of op een afhaalpunt geleverd.

  [FOOTER]

 • SUZUKI roetfilter DPF

  De geschiedenis van Suzuki begon in 1909 met weef- en naaimachines en ging verder met motorfietsen. Het automobielavontuur begon echt in de vroege jaren '80, toen Suzuki een uitgebreid samenwerkingsverband met General Motors aanging. Vandaag, heeft het Japanse merk een internationale reputatie en is bijzonder goed gevestigd in Europa. De Hongaarse fabriek produceert moderne, betrouwbare modellen die geen moeite hebben om succes te vinden onder 4X4 liefhebbers.

  Ben je op zoek naar een DPFS voor je Suzuki Grand Vitara of Suzuki SX4? Onze site biedt je een ruime keuze aan roetfilters tegen onklopbare prijzen. Vertrouw op Krosfou, de Europese leider in roestvrijstalen DPFS.

  Al onze roetfilters voor Suzuki zijn gloednieuw en hebben een garantie van 3 jaar. Je bestelling wordt 24 uur na bevestiging van je aankoop thuis of op een relaispunt afgeleverd.

  [FOOTER]

 • TOYOTA roetfilter DPF

  Het verhaal van Toyota begon in 1924, toen het hoofd van de familie het eerste weefgetouw ontwierp. In een paar decennia groeide het familiebedrijf via een reeks ups en downs uit tot een van 's werelds grootste autofabrikanten. Met het nemen van risico's in het DNA heeft het Japanse bedrijf zichzelf het ambitieuze doel gesteld om in 2050 geen emissies meer te veroorzaken. Toyota is een belangrijke speler in de auto-industrie en drukt vandaag zijn stempel met modellen zoals de RAV4 en Prius.

  Op zoek naar een DPFS voor Toyota? Vind al onze voordelige roetfilters voor alle versies van de Toyota Yaris, Toyota Aygo en Toyota Corolla die momenteel op de weg zijn. Krosfou is Europa's nummer 1 voor roestvrijstalen DPFS, dankzij technologie en expertise die erkend wordt door professionals in de sector.

  Al onze producten zijn gloednieuw en hebben een garantie van 3 jaar. Je bestelling op Krosfou wordt binnen 48 uur na bevestiging van je bestelling thuis of op een relaispunt naar keuze geleverd.

  [FOOTER]

 • VOLKSWAGEN roetfilter DPF

  Je hebt niet veel mooie woorden nodig om het Duitse merk Volkswagen te beschrijven. Woorden als Kever, Combi, Golf, Passat of Polo volstaan. De auto's van de Duitse fabrikant zijn innovatief, betrouwbaar en robuust. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Volkswagen nu 's werelds grootste autofabrikant is, met auto's die op elk continent worden geproduceerd en verkocht.

  Is het antivervuilingslampje van je Volkswagen net gaan branden? Veel Volkswagen-eigenaren aarzelen om hun DPFS te vervangen vanwege de hoge reparatiekosten. Ze nemen hun toevlucht tot een aantal procedures om de levensduur van hun roetfilter te verlengen, zoals reinigen. In 90% van de gevallen is reinigen echter niet effectief en wordt de vervangingstermijn slechts met een paar maanden uitgesteld. Verspil geen tijd meer en bestel uw onderdeel nu op onze website.

  Krosfou FAP's worden met de grootste zorg geproduceerd in onze fabriek. Ons constante streven naar kwaliteitsverbetering heeft ertoe geleid dat we een uniek coatingproces hebben ontwikkeld waarbij dunne lagen zeldzame metalen worden aangebracht. TUV SUD, een gerenommeerde Duitse certificeringsinstantie, heeft vastgesteld dat Krosfou DPFS minstens even goed zijn als de originele onderdelen die door Volkswagen worden gemonteerd.

  [FOOTER]

 • VOLVO roetfilter DPF

  Volvo betekent "Ik rijd" in het Latijn, dus de roeping van het bedrijf laat geen ruimte voor twijfel. Het Zweedse bedrijf werd in 1927 opgericht als een industrieel conglomeraat en is gespecialiseerd in de productie van zware vrachtwagens, bussen en bouwmachines. Het produceert ook productieauto's zoals de PV544 en de iconische Volvo P1800 coupé , hetvoertuig van tv-held Simon Templar in de serie The Saint.

  Het Zweedse bedrijf werd zwaar getroffen door de oliecrisis van 1973 en moest reageren om te overleven. Het wendde zich tot zijn landgenoot Saab met het oog op een fusie. Dit mislukte, net als de geplande fusie met Renault in 1993. Volvo werd in 1999 uitgekocht, vervolgens in 2010 verkocht door Ford en overgenomen door de Chinese autofabrikant Geely.

  Krosfou is de Europese specialist in roestvrijstalen DPFS en biedt DPFS voor alle versies van de Volvo C30, Volvo V50, Volvo V70 en zelfs de Volvo XC90.

  Al onze producten hebben 3 jaar garantie en worden binnen maximaal 48 uur geleverd, bij een afhaalpunt of bij jou thuis.

  [FOOTER]

Winkelwagen 0