PRO-Hoek

EXCEPTIONELE VOORDELEN voorbehouden aan PRO's

U bent:

GARAGEBEDRIJF, RETAILIER, MECHANISME, TE KOOP EN VERKOOP van voertuigen, FLEET MANAGER, TAXI, GROSSIST

Katalysator 

 • Bescherm de Planeet door de VERVUILING van je voertuig drastisch te verminderen!

De voordelen van de Krosfou-katalysator :

 • De meest EFFICIËNT geproduceerde in Europa
 • geleverd binnen 24 uur
 • Onverslaanbare DIRECT-FACTORY prijs
 • BETALING per creditcard in 3X 4X
 • GRATIS TERUGSTUREN binnen 30 dagen
 • 3 jaar GARANTIE van de fabrikant

Als je op zoek bent naar een katalysator / katalysator voor je voertuig en je bent bezorgd over het behoud van de kwaliteit van ons milieu voor toekomstige generaties, Vraag dan kwaliteit van Europa's nummer 1 in het terugdringen van vervuiling door auto's, vraag om Krosfou-kwaliteit!
De Krosfou-katalysator, bestaande uit een hoogwaardige poreuze keramische kern bekleed met edelmetaal in een "honingraat"-vorm en zo dicht mogelijk bij de motor op de uitlaatlijn geplaatst, vermindert de vervuiling van uw voertuig drastisch.
Alleen, of vaak in combinatie met een diesel DPF, zet het koolmonoxide, stikstofdioxide (benzine) en onverbrande koolwaterstoffen (diesel) om in kooldioxide (een gas dat ook bij het ademen ontstaat) en in water.

Katalysatoren van het merk Krosfou :
De katalysatoren die door onze fabriek worden geproduceerd, worden erkend als de meest betrouwbare en efficiënte op de markt. De Krosfou productcatalogus omvat bijna alle automodellen die in Europa op de weg zijn, met de beste technologie en in overeenstemming met de nieuwste Europese normen. De katalysator of katalysator, die sinds 1988 op de markt is om de verwijdering van verbrandingsresten uit de motor te vergemakkelijken, werd in 1993 verplicht gesteld voor benzinevoertuigen en in 1997 voor dieselvoertuigen.

Je bent een professional:
U wilt uw onderdelen DIRECT-FCTORY kopen bij de 1e Europese OEM-fabrikant, met een PRO KORTING en deze binnen 24-58 uur ontvangen? Meld je dan HIER aan en ontdek de EXCEPTIONELE VOORDELEN die voorbehouden zijn aan PRO's.

Wil je weten of je katalysator slecht is?
Als je problemen hebt met accelereren of een ongewoon metaalachtig geluid hoort, als het motorlampje gaat branden of als je wilt weten of je katalysator slecht is, aarzel dan niet om een gratis diagnose te laten stellen door ons technisch team, dat je door het proces zal begeleiden.

Recycle je gebruikte onderdeel!
Ontvang van 10€ tot 450€ op je volgende aankoop bij Krosfou door zeldzame metalen van je DPF en/of originele katalysator te recycleren! Registreer HIER of neem contact op met onze klantenservice.

Best verkopende katalysatoren :
Krosfou-katalysatoren / katalysatoren bestaan voor de meeste automodellen: BMW katalysator Mercedes katalysator en vele andere.

Ontdek de top 4 meest gezochte autokatalysatoren op de markt en de meest gevraagde in Europa:
Peugeot 206 katalysator,
Renault Clio katalysator,
Peugeot 307 katalysator,
Volkswagen Golf 4 katalysator.

Subcategorieën
 • ALFA ROMEO Katalysator

  Alfa Romeo werd in 1910 opgericht in de buurt van Milaan onder de naam ALFA. Het bedrijf lanceerde zijn eerste model in 1911. Alle modellen waren sportief en de sportieve prestaties van het bedrijf gingen door tot aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. De Tipo B won alle races tussen 1932 en 1934 en verpletterde de concurrentie volledig.

  Het verhaal van Alfa Romeo kreeg een nieuwe dimensie in de jaren 1950, met de komst van de massaproductie. In die tijd introduceerde het Italiaanse bedrijf assemblagelijnen in zijn productieproces en boekte het echte vooruitgang op het gebied van efficiëntie. De iconische modellen heten Giulietta, Alfasud, Alfetta en Spider Duetto, tot grote vreugde van de fans van het merk. Alfa Romeo is altijd synoniem geweest voor schoonheid en prestaties.

  Of je nu een particulier of een professional bent, vertrouw op Krosfou om je nieuwe katalysator te kopen. Ontdek al onze katalysatoren voor Alfa Romeo 145, 146, 147, 155 en 156 en nog veel meer.

  [FOOTER]

 • AUDI katalysator

  Audi is in de eerste plaats August HORCH, een geniale en vastberaden ondernemer. Hij richtte Audi op met drie andere Duitse constructeurs om de financiële crisis van de jaren 1930 te overleven. Het concern positioneerde zich in het middensegment voordat het in 1968 met de Audi 100 terugkeerde naar het ontwerp van prestigewagens. Vandaag de dag staat het Duitse bedrijf synoniem voor luxe en is het een droom voor veel liefhebbers. DeAudi A3,Audi A4 en de krachtige Audi R8 getuigen van de unieke expertise van het merk.

  Je houdt van je Audi. Zijn tijdloze lijnen, zijn grote Single Frame-grille, zijn opmerkelijke betrouwbaarheid en zijn nauwgezette afwerking brengen je maand na maand in verrukking. Maar net als alle auto's kan hij last krijgen van een katalysatorprobleem. Wanneer dit gebeurt, gaat er een motorwaarschuwingslampje branden, wat duidt op een probleem met het antivervuilingssysteem. Je kunt ook merken dat je Audi vermogen verliest en vaker afslaat, met een onstabiel stationair toerental. Deze tekenen duiden vaak op een vergevorderde slijtage van de katalysator.

  Stop met wanhopig zoeken naar een nieuwe katalysator voor uw Audi en vertrouw op Krosfou, Europa's toonaangevende fabrikant van roestvrijstalen katalysatoren.

  [FOOTER]

 • BMW katalysator

  Met achterwielaangedreven sedans en zes cilinders onder de motorkap staat BMW ongetwijfeld synoniem voor sportiviteit, tot grote vreugde van sensatiezoekers op de weg. Sedans, coupés, cabrio's en SUV's bieden stuk voor stuk topprestaties en een schat aan technologische uitrusting. Vandaag de dag is het BMW gamma uitgebreider dan ooit tevoren. De catalogus van het merk omvat compacte modellen (1 en 2 Reeks), berlines van verschillende afmetingen (3, 5 en 7 Reeks), coupés (2, 4, 6 en 8 Reeks) en SUV's (X1 tot X7).

  Hoewel de BMW modellen over het algemeen betrouwbaar zijn, kunnen ze last hebben van een paar kwaaltjes. Wanneer auto's 200.000 km rijden, vertoont de katalysator soms tekenen van zwakte. Het brandstofverbruik neemt toe, de prestaties van je auto nemen af en het motorlampje verschijnt op het dashboard. Wanneer dit gebeurt, wordt het vervangen van de katalysator een noodzaak.

  Stop met wanhopig zoeken naar een nieuwe katalysator voor je BMW. Gebruik de zoekmachine op onze site om het onderdeel te vinden dat je nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is je gereedschap klaar te leggen of een vakman te vinden die het nieuwe onderdeel installeert.

  [FOOTER]

 • CHEVROLET Katalysator

  Het verhaal vanChevrolet begon in 1911. Het was het resultaat van een partnerschap tussen twee mannen, de Zwitserse monteur en autocoureur Louis Chevrolet en de oprichter van General Motors, William C. Durant. In 1913 kwam er een einde aan deze samenwerking en door onenigheid tussen de twee verliet Louis Chevrolet het bedrijf. De saga ging echter verder in 1915 met de Chevrolet 490, ontworpen om te concurreren met Ford, de grote aartsrivaal. Het merk met de vlinderdas staat synoniem voor de Amerikaanse droom en is de trots van de Star-Spangled Banner. Het zit achter legendarische auto's als de Chevy, de Corvette en de Chevrolet Camaro, de directe rivaal van de Ford Mustang.

  Verspil geen tijd meer met het zoeken naar onderdelen voor je Amerikaanse auto, je bent hier aan het juiste adres. Krosfou biedt je een breed scala aan nieuwe katalysatoren voor Chevrolet, tegen onverslaanbare prijzen. Wij stellen onze expertise en knowhow ten dienste van professionals en particulieren door topproducten aan te bieden met 3 jaar garantie.

  [FOOTER]

 • CHRYSLER katalysator

  Chrysler is ongetwijfeld een van de grote namen in de Amerikaanse auto-industrie. Walter P. Chrysler creëerde het gelijknamige merk in 1925, nadat hij een aantal verantwoordelijke functies in de sector had bekleed, met name als hoofd van Buick. Het bedrijf boekte al snel succes door een grote verscheidenheid aan modellen aan te bieden en een strategie met meerdere merken te hanteren. In 1928 werden Plymouth en DeSoto opgericht. Zoals vaak het geval is, werden autofabrikanten hard getroffen door de oliecrisis en Chrysler vormde daarop geen uitzondering. De goed presterende, maar te zuinige modellen voldeden niet langer aan de verwachtingen van het publiek. Het bedrijf herstructureerde grondig en vormde een aantal allianties. Chrysler werd in 2009 overgenomen door Fiat en werd in 2014 onderdeel van Fiat Chrysler Automobile (FCA).

  Vind onze nieuwe katalysatoren voor Chrysler 300C, Chrysler Voyager of Chrysler Grand Voyager in slechts een paar klikken. Met Krosfou profiteer je gegarandeerd van een van de beste technologieën in Europa, tegen fabrieksprijzen. We leveren al meer dan 20 jaar aan professionals en particulieren met dezelfde hoge standaarden. Onze roestvrijstalen katalysatoren hebben een garantie van 3 jaar.

  [FOOTER]

 • CITROËN Katalysator

  Sinds 1919 blinkt Citroën uit in het produceren en aanbieden aan het publiek van populaire, comfortabele auto's voor het dagelijkse leven. Elke voertuigcategorie - berline, stadsauto of family tourer - wordt vertegenwoordigd door een emblematisch model dat het merk beroemd heeft gemaakt in Frankrijk en in heel Europa.

  Uw Citroën heeft waarschijnlijk last van te veel korte stadsritten. Hierdoor raakt de katalysator verstopt en vermindert zijn antivervuilingsprestatie. Als je merkt dat je sedan verdachte zwarte rook uitstoot of dat de motor vermogen verliest en vaak afslaat, is de kans groot dat het onderdeel defect is.

  Met Krosfou profiteert u van een van de beste technologieën op de Europese markt. De nieuwe materialen die gebruikt worden bij de fabricage van onderdelen en de verbeteringen in de werking van verbrandingsmotoren hebben de levensduur van roestvrijstalen katalysatoren verlengd.

  Ontdek al onze katalysatoren voor de Citroën Berlingo, Citroën C3, Citroën C4 en vele andere. Of je nu een particulier of een professional bent, Krosfou biedt je accessoires tegen de beste prijzen. Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie.

  [FOOTER]

 • DACIA katalysator

  Wie herinnert zich nog dat Dacia's in eerste instantie niet voor de West-Europese markt werden ontworpen? Zeker niet de miljoenen automobilisten die vandaag de dag Logan, Sandero en Dacia Duster rijden. En waarom zouden ze? Zij genieten gewoon van het comfort van rondrijden in een mooie sedan of een goed uitgeruste SUV die al zijn beloften waarmaakt.

  De katalysator van je Dacia berline, SUV of kleine stadsauto is een belangrijk onderdeel van het antivervuilingssysteem van je auto. De prestaties zijn afhankelijk van de staat van slijtage en de kwaliteit. Alsde katalysator van uw auto het heeft begeven, moet u deze vervangen door een kwaliteitsproduct . Rijden met een beschadigde katalysator beschadigt de integriteit van je voertuig. Bovendien vervuil je meer dan toegestaan en loop je het risico dat je niet door de technische keuring komt.

  Onze Dacia katalysatoren zijn slechts een paar muisklikken van je verwijderd. Onze expertise wordt al meer dan 20 jaar in heel Europa erkend. We leveren zowel professionele als particuliere klanten hoogwaardige producten tegen lage prijzen.

  Als je kiest voor een roestvrijstalen katalysator van Krosfou, koop je gemoedsrust en kwaliteit, tegen fabrieksprijzen. Onze producten worden geleverd met 3 jaar garantie.

  [FOOTER]

 • DAEWOO katalysator

  De meeste autofabrikanten begonnen hun industriële avontuur in een andere sector dan de autoproductie. Geen van hen heeft zijn activiteiten zo gediversifieerd als het Koreaanse Daewoo. De naam Daewoo is welbekend bij het grote publiek, omdat het sinds 1967 huishoudelijke apparaten, elektronica en wapens produceert. De autoproductie begon in 1972, met auto's die al snel bekend stonden om hun goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Krosfou is de Europese specialist in roestvrijstalen katalysatoren. Ons merk produceert en distribueert nieuwe katalysatoren van hoge kwaliteit. Bekijk nu al onze producten en plaats uw bestelling. De levering gebeurt zo snel mogelijk bij u thuis of op een relaispunt.

  [FOOTER]

 • DAIHATSU katalysator

  Daihatsu werd opgericht in 1907 en is de oudste autofabrikant van Japan. Het behoort nu tot de Toyota-groep, waarmee het een aantal modellen in zijn catalogus deelt. Aanvankelijk was het bedrijf een "motorenfabriek", maar later specialiseerde het zich in het ontwerpen van K-auto's, de microstadsauto's waar Japanners zo dol op zijn. De Japanse fabrikant probeerde zich in Europa te vestigen met zeer overtuigende modellen, tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Maar succes bleef uit en Daihatsu trok zich in 2013 terug uit Europa. Daihatsu heeft echter erkende expertise op het gebied van hybridisering en werkt actief samen met andere Japanse fabrikanten om de mobiliteit van morgen te verbeteren.

  Ben je op zoek naar een nieuwe katalysator voor je Daihatsu? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: ons merk biedt roestvrijstalen katalysatoren voor je Daihatsu Cuore of je Daihatsu Sirion. Bestel het onderdeel dat je nodig hebt in slechts een paar klikken en laat het bij je thuis of op een relaispunt afleveren.

  [FOOTER]

 • DODGE katalysator

  Het merk Dodge heeft in Europa zeker niet het succes gehad dat het verdiende, ondanks het feit dat het betrouwbare, robuuste voertuigen met een origineel design aanbood. Het bedrijf werd in 1914 opgericht door de onafscheidelijke broers Dodge en werd al snel een succes. Het ging partnerships aan met het Amerikaanse leger tijdens de twee wereldoorlogen en produceerde honderdduizenden zware vrachtwagens. Na de dood van de oprichters in 1928 bleef het bedrijf verweesd achter. Het werd eerst gekocht door een bankgroep en vervolgens door Chrysler in 1928. Chrysler kwam in 2011 onder de controle van Fiat, waarna Dodge niet langer in Europa werd verkocht. Het merk blinkt echter uit in de productie van 4X4's en pick-ups, zoals de Dodge Ram, en in racewagens, zoals de krachtige Dodge Charger, Dodge Challenger en Dodge Viper.

  Bekijk ons assortiment nieuwe katalysatoren voor Dodge Caliber en profiteer van de allerbeste technologie Krosfou, tegen fabrieksprijzen.

  [FOOTER]

 • FERRARI katalysator

  De naam Ferrari alleen al kristalliseert de prestaties, passie en excessen die de autowereld kenmerken. Het bedrijf werd in 1947 opgericht door Enzo Ferrari en ontwierp auto's die uitsluitend bestemd waren voor de autosport. Enzo Ferrari maakte naam op het circuit voordat hij zijn carrière voortzette bij Alfa-Romeo, dat hij in 1940 verliet. De Ferrari 125S was het eerste Ferrari-model met het beroemde steigerende paard op een gele achtergrond. De 166 MM werd de eerste Ferrari voor op de weg, gericht op een rijke klantenkring die op zoek was naar uiterlijke tekenen van rijkdom. Het bezitten van een Ferrari stond synoniem voor macht en sociaal succes. Elk model werd ontworpen in een beperkte serie en elke auto kreeg zo'n speciale behandeling dat hij uniek werd. Ferrari heeft een ware revolutie teweeggebracht in de auto-industrie met legendarische modellen zoals de 315 S Spyder uit 1957, de TRI 330 uit 1962 en de Testarossa uit 1986.

  Vind al onze topklasse katalysatoren voor je Ferrari 348. Onze katalysatoren zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie. Bestel nu en ontvang je product zo snel mogelijk.

  [FOOTER]

 • FIAT katalysator

  Fiat is niet alleen het vlaggenschip van de Italiaanse auto-industrie, het vertegenwoordigt ook innovatie en moderniteit sinds de oprichting in 1899. Vanaf het begin heeft het in Turijn gevestigde bedrijf de ambitie uitgesproken om een revolutie teweeg te brengen in de mobiliteit voor iedereen. Het bedrijf, dat in 1902 aan het roer kwam te staan van Giovanni Agnelli, rationaliseerde de productiekosten om voertuigen te kunnen aanbieden die voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk waren. Tegelijkertijd maakte Fiat naam op het circuit en werd het wereldwijd bekend.

  Ben je op zoek naar een katalysator voor je Fiat Punto, Fiat Multipla of Fiat Ducato? Krosfou is Europa's grootste fabrikant van roestvrijstalen katalysatoren . Ons bedrijf levert aan zowel professionele als particuliere klanten met dezelfde hoge standaarden. Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en worden binnen 48 uur na bevestiging van je bestelling geleverd. De levering vindt plaats bij jou thuis of op het afleverpunt van jouw keuze.

  [FOOTER]

 • FORD Katalysator

  In de Fordfamilie worden ondernemersgeest en passie voor mechanica van generatie op generatie doorgegeven. Henry Ford revolutioneerde de autowereld met innovatieve modellen en technieken. Zijn kleinzoon, Henry Ford II, nam de uitdaging aan om het familiebedrijf na de Tweede Wereldoorlog uit het slop te halen. De Ford Motor Company heeft enkele van de mooiste pagina's uit de autogeschiedenis geschreven en generaties enthousiastelingen geïnspireerd met iconische modellen zoals de Ford GT40 en de Mustang.

  Als je wanhopig op zoek bent naar een nieuwe katalysator voor je Ford, dan heb je die nu gevonden. Wij bieden je een ruime keuze aan producten die geschikt zijn voor je Ford Focus, je Ford Fiesta, je Ford C-Max of je Ford Transit bestelwagen. Profiteer van een technologie die al meer dan 20 jaar wordt getest en goedgekeurd door veeleisende particulieren en professionals, tegen fabrieksprijzen.

  Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie. Er zijn verschillende leveringsopties beschikbaar: levering aan huis of afhalen bij een relaispunt. Bestel nu om je katalysator binnen 48 uur te ontvangen.

  [FOOTER]

 • HONDA katalysator

  Honda's verhaal zou dat van een manga kunnen zijn. Een jonge held, Soichiro Honda, werkt met de beste bedoelingen hard en overwint veel tegenslagen. De dappere ondernemer geeft nooit op en in een door oorlog verwoest Japan produceert hij gemotoriseerde fietsen en vervolgens motorfietsen. Honda wordt steeds sterker, verovert nieuwe markten en doet mee aan de autosport. In de jaren 1960 produceerde het Japanse bedrijf zijn eerste auto's en vestigde het zich in Europa. In 1972 drukte het bedrijf zijn stempel op de mondiale autowereld met de Honda Civic, een populaire stadsauto die vandaag de dag nog steeds wordt geproduceerd. Honda experimenteerde met succes met alle stijlen, van gezinsauto's zoals de Accord tot SUV's zoals de Honda CR-V.

  Innovatie maakt deel uit van het DNA van de Japanse fabrikant en het is altijd de kern geweest van Honda's wens om populaire auto's te ontwerpen die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Het milieu is precies de nieuwe uitdaging voor autofabrikanten, die nu met elkaar concurreren op het gebied van technologisch vernuft om minder vervuilende voertuigen aan te bieden. Katalysatoren zijn een essentieel onderdeel van deze uitdaging. De katalysatoren van ons merk vervullen deze missie perfect en behoren tot de goedkoopste in Europa.

  [FOOTER]

 • HYUNDAI katalysator

  Hyundai betekent 'moderniteit' in het Koreaans en het bedrijf doet zijn naam al sinds 1947 eer aan.Niet alleen heeft het bedrijf bijgedragen aan de ontwikkeling van zijn land, het is ook snel uitgegroeid tot een van de vlaggenschepen van zijn industrie. Hyundai produceert populaire auto's die steeds meer bekendheid krijgen in de Verenigde Staten en Europa. De jaren 2000 markeerden een echt keerpunt, waarbij het Koreaanse merk zich concentreerde op innovatie en kwaliteit, zoals de Santa Fe en de Tucson aantoonden.

  Een goed werkende katalysator is geen optie, maar een verplichting. Niemand zou er vandaag de dag nog over piekeren om deze ecologische noodzaak in twijfel te trekken. Een betrouwbare en efficiënte katalysator is een bijdrage aan de strijd tegen luchtvervuiling en een uitstekende manier om te blijven genieten van je Hyundai sedan of SUV.

  Vind hier ons volledige assortiment nieuwe roestvrijstalen katalysatoren voor je Hyundai i30 of Hyundai Veloster. Bestel nu en laat je bestelling morgen bij je afleveren, bij een relaispunt of rechtstreeks bij jou thuis.

  [FOOTER]

 • JAGUAR katalysator

  Jaguar claimt terecht een fabrikant van luxe auto's te zijn. Maar het avontuur begon in 1922 met de productie van carrosserieonderdelen voor zijspannen. Daarna ging het bedrijf auto's ontwerpen met een unieke stijl en een betoverende schoonheid. In 1945 nam het de naam Jaguar aan, omdat de initialen SS politiek niet aanvaardbaar waren. De Britse onderneming breidde uit door overnames en fusies met andere bedrijven.

  Jaguar maakte ook naam in de sportwereld met de C-Type die in 1951 de 24-uursrace van Le Mans won. Het merk bleek vervolgens niet opgewassen tegen de uitdagingen van het post-oliecrisistijdperk en raakte zwaar in de schulden. De Britse regering nationaliseerde het bedrijf, om het in 1984 weer te privatiseren.

  Jaguar werd gekocht door Ford en vervolgens door het Indiase Tata Motors Inc. in 2008. Verre van de ramp die specialisten in de autosector hadden voorspeld, is het luxemerk nu weer op weg naar succes.

  Krosfou heeft een breed assortiment katalysatoren voor Jaguar-modellen geselecteerd. Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en hebben een garantie van 3 jaar. Uw bestelling wordt bij u thuis of op een afleverpunt naar keuze geleverd.

  [FOOTER]

 • KIA katalysator

  Kia betekent "Azië openbaart zich aan de wereld", wat de internationale ambities van de Koreaanse groep aangeeft. Het bedrijf begon met de verkoop van fietsen en motorfietsen en assembleerde vervolgens voertuigen onder licentie voor grote westerse fabrikanten. Kia Motors kende daarna een opmerkelijke periode van expansie, maar werd hard getroffen door de economische crisis aan het eind van de jaren negentig. Het werd toen opgeslokt door Hyundai, zijn directe concurrent.

  Weet je wat Kia en Krosfougemeen hebben? Een sterke voorkeur voor betrouwbare, hoogwaardige producten. We betrekken onze katalysatoren rechtstreeks van de fabriek. Daarom zijn onze prijzen zo concurrerend, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en hebben een garantie van 3 jaar.

  Kies nu de juiste katalysator voor jouw Kia en bestel hem in een paar klikken! Of je nu een professionele of particuliere klant bent, onze garanties zijn identiek. De nieuwe materialen die gebruikt worden bij de productie van katalysatoren en de verbeteringen aan de werking van automotoren hebben de duurzaamheid van roestvrijstalen katalysatoren enorm vergroot .Je profiteert van producten van topkwaliteit tegen uiterst concurrerende prijzen.

  [FOOTER]

 • LADA katalysator

  Lada begon zijn epische reis in 1966 onder de naam Avtovaz. Het was het resultaat van een overeenkomst tussen de Sovjetstaat en het Italiaanse bedrijf Fiat om een fabriek te bouwen en arbeiders op te leiden in de autoproductie. Het bedrijf richtte zich toen op de West-Europese markt en nam de naam Lada aan om het gemakkelijker te kunnen onthouden en uitspreken. Het merk brak door in 1976 met de Lada Niva, de enige echte 4x4 met vierwielaandrijving, robuust en goedkoop in die tijd. Lada werd in 1992 geprivatiseerd en vervolgens gehernationaliseerd toen Vladimir Poetin aan de macht kwam. Sinds 2017 wordt het merk niet meer gedistribueerd in Frankrijk wegens te lage verkoopcijfers.

  Vind onze modellen katalysatoren voor je terreinwagen en ontvang je bestelling zo snel mogelijk, thuis of in het relaispunt van je keuze. Onze katalysatoren zijn gloednieuw en hebben 3 jaar garantie.

  [FOOTER]

 • LANCIA Katalysator

  Het Italiaanse merk werd in 1906 opgericht door Vincenzo Lancia, maar heeft waarschijnlijk niet het lot gekregen dat het verdiende. Op het hoogtepunt van zijn reputatie van luxueuze, comfortabele auto's overleed de oprichter plotseling in 1937. De keuzes van zijn opvolger leidden tot de verkoop van Lancia in 1955. In 1969 werd het merk gekocht door Fiat, dat vervolgens een dubbelzinnig beleid voerde ten aanzien van de overname. Vandaag de dag wordt Lancia voornamelijk gedistribueerd in Italië, met deYpsilon als enige overblijfsel uit de catalogus. Het merk is gedoemd te verdwijnen, ver verwijderd van de dromen van de oprichter over grootsheid en uitmuntendheid.

  Vind al onze modellen katalysatoren voor Lancia Delta, Lancia Phedra of Lancia Musa tegen de beste prijs op de markt. Krosfou is de Europese specialist in roestvrijstalen katalysatoren en besteedt veel zorg aan de fabricage van zijn producten. Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en hebben een garantie van 3 jaar.

  Je bestelling wordt bij je thuis of op een relaispunt afgeleverd. Ontvang je katalysator de volgende dag als je vandaag voor 12.00 uur koopt.

  [FOOTER]

 • LAND ROVER Katalysator

  Land Rover is al sinds 1948 een van Hare Majesteits trouwste onderdanen. Hoewel het Britse merk de Duitse, Amerikaanse en sinds 2008 Indiase nationaliteit heeft aangenomen met Tata, blijft het de ambassadeur van Britse chic en expertise over de hele wereld. Land Rover begon zijn leven als een robuust, uiterst veelzijdig voertuig met een buitengewoon aanpassingsvermogen en kreeg in 1990 de naam Defender. Het was vanaf het begin zo'n succes dat het over de hele wereld werd geassembleerd en in de jaren 1960 zelfs het Britse, Zwitserse en Australische leger van uitrusting voorzag. Het merk breidt zijn catalogus regelmatig uit metde Freelander, de Land Rover Series, de Discovery en het hele Range Rover-gamma.

  Vind ons volledige assortiment nieuwe katalysatoren voor uw Land Rover. We ontwikkelen al meer dan 20 jaar roestvrijstalen katalysatoren. Ze worden door zowel professionals als particulieren geprezen om hun robuustheid en zijn perfect geschikt voor voertuigen die zijn ontworpen voor off-road rijden. Onze katalysatoren hebben een garantie van 3 jaar en worden binnen 48 uur na bevestiging van je bestelling geleverd.

  [FOOTER]

 • LEXUS katalysator

  Het verhaal van Lexus begon toen de president van Toyota in 1989 de beste auto ter wereld wilde maken. Toyota blonk destijds uit in de massaproductie van middenklasse auto's, maar wist niets van de codes van luxe. Na jaren werk ontwikkelden de ingenieurs die verantwoordelijk waren voor het project de Lexus 400 LS en wonnen de uitdaging glansrijk. Deze luxueuze sedan voldoet aan alle eisen en combineert originaliteit en elegantie tot in de perfectie met prestaties en energiezuinigheid. De modellen van Lexus zijn in de eerste plaats bedoeld voor de Amerikaanse markt, waar ze een zeker succes kennen. Het luxemerk is ook gespecialiseerd in de productie van hybride voertuigen.

  Op zoek naar een katalysator voor je Lexus GS of Lexus IS? Vertrouw op Krosfou, de Europese expert in roestvrijstalen katalysatoren van topkwaliteit. Al meer dan 20 jaar leveren wij nieuwe katalysatoren met 3 jaar garantie aan professionele en particuliere klanten.

  [FOOTER]

 • MAZDA katalysator

  Mazda ontleent zijn naam aan de Perzische mythologie, en meer specifiek aan de God van het Licht. De auto's van het merk zijn praktisch, leuk om in te rijden, intelligent ontworpen en bovenal geschikt voor iedereen , zoalsde Mazda R360.

  Bij Mazda brengt elk decennium zijn innovaties en nieuwe ontwikkelingen met zich mee. In de jaren 60 werd de Wankel-rotatiemotor geïntroduceerd en begon de export naar de Verenigde Staten en Europa. Het volgende decennium werd gekenmerkt door een daling van de verkoop als gevolg van de oliecrisis en de alliantie met Ford. Het Japanse bedrijf keerde daarna terug naar het succes met de emblematische Mazda MX-5 in 1989. Hij won ook de 24 uur van Le Mans in 1991. Mazda werkt nu nauw samen met landgenoot Toyota.

  Je kunt nu al onze katalysatoren voor Mazda vinden, met modellen voor de Mazda 323, Mazda 626, Mazda CX-7 en natuurlijk de Mazda MX-5 .

  Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie. Je pakket wordt binnen 48 uur bij je thuis of op een relaispunt afgeleverd.

  [FOOTER]

 • MERCEDES katalysator

  Toen Daimler en Benz in 1926 fuseerden tot Mercedes-Benz, hadden beide bedrijven al gedegen ervaring in de auto-industrie. Het werd een gelukkig huwelijk, met als resultaat krachtige, gestroomlijnde en onberispelijk ontworpen modellen. Vandaag de dag staat het merk met de ster wereldwijd synoniem voor luxe en elegantie.

  Of hij nu gemonteerd is op de Mercedes A-klasse benzine of op de Mercedes C-klasse diesel, de katalysator vermindert de vervuiling aan de uitlaatzijde van de motor aanzienlijk. Deze antivervuilingsinrichting, die in het uitlaatspruitstuk wordt geplaatst, neutraliseert stikstofoxiden en onverbrande koolwaterstoffen. De katalysator raakt echter op den duur verstopt, vooral als je voornamelijk korte ritten maakt in stedelijke gebieden. Het keramiek in de katalysator kan ook kapot gaan als gevolg van een botsing. Vermogensverlies, een waarschuwingslampje en overmatig brandstofverbruik zijn allemaal tekenen van een versleten katalysator.

  Een Mercedes-Benz verdient onderhoud van topklasse. Dankzij ons merk profiteert u van de allerbeste technologie en 24-uurs levering op uw adres of op het relaispunt van uw keuze. We zijn zeker van de kwaliteit van onze katalysatoren en geven op elk onderdeel dat we verkopen 3 jaar of 100.000 kilometer garantie.

  [FOOTER]

 • MINI katalysator

  Lang voordat het een merk was, wasMini een microcitadine die tussen 1956 en 1959 werd ontwikkeld door een team ingenieurs van de British Motor Company onder leiding van Alec Issigonis. De auto was revolutionair omdat hij plaats bood aan 4 passagiers en hun bagage in een meer dan compact formaat. Hij schitterde ook op het circuit en won in slechts 10 jaar tijd zo'n veertig trofeeën. De Mini verleidde chauffeurs, filmsterren en veel automobilisten. Het merk ging over in de handen van Rover en vervolgens in die van BMW in 1994. De Duitse fabrikant zag meteen het potentieel van Mini en produceerde nieuwe modellen vanaf 2001. Het Britse merk keerde terug naar het succes met stadsauto's die elegantie, moderniteit en traditie combineren.

  Of hij nu Mini Cooper, Mini Clubman of Mini Countryman heet, Krosfou heeft de nieuwe katalysator die bij jouw favoriete auto past. Je hoeft geen uren te zoeken naar een katalysator en je hoeft niet het risico te nemen dat je een product van lage kwaliteit koopt, hier ben je op de website van Europa's toonaangevende fabrikant van roestvrijstalen katalysatoren. Onze producten hebben een garantie van 3 jaar en worden zo snel mogelijk bij je thuis of op een relaispunt geleverd.

  [FOOTER]

 • MITSUBISHI katalysator

  Mitsubishi betekent "drie diamanten", naar het beeld van de diamanten die het embleem van het merk vormen. Het bedrijf, dat deel uitmaakt van een machtig conglomeraat, begon in 1917 met het bouwen van auto's. Het breidde zich verder uit met de productie van dieselmotoren voor bussen en vrachtwagens in de jaren 1930 en werd een van de vlaggenschepen van de Japanse industrie dankzij een succesvolle diversificatie van de activiteiten. De jaren 1960 markeerden een opleving voor het Japanse merk na de donkere dagen van de naoorlogse periode. Mitsubishi produceerde zijn eerste gezinsauto, de Mitsubishi 500, en maakte naam in de autosport. Het was ook in deze tijd dat Mitsubishi elektrische voertuigen begon te ontwikkelen en vandaag de dag heeft het bedrijf echte expertise op dit gebied.

  Met Krosfou profiteert u in een paar klikken van een van de beste technologieën in Europa, met ons complete assortiment roestvaststalen katalysatoren voor Mitsubishi. Onze expertise op dit gebied wordt al meer dan 20 jaar erkend door professionals en particuliere klanten. Onze nieuwe katalysatoren voor Mitsubishi Pajero, Outlander of Space Star hebben een garantie van 3 jaar en worden bij je thuis of op een afleverpunt geleverd.

  [FOOTER]

 • NISSAN katalysator

  Met een ontwerp dat doet denken aan manga en een V-vormige grille is er geen twijfel mogelijk dat je naar een Nissan kijkt. Opgericht in 1911 na de fusie van verschillende bedrijven, reed de Japanse fabrikant de twintigste eeuw door op het succes van de serieproductie en de uitstekende resultaten in de autosport. Nissans ongebreidelde jacht op prestaties leidde er echter toe dat het bedrijf aan het begin van de jaren tachtig gevaarlijk diep in de schulden raakte. De alliantie met Renault in 1999 blies de groep nieuw leven in en Nissan keerde terug naar het succes van vandaag.

  Ontdek alle katalysatoren voor Nissan, met modellen voor Nissan 100NX, 200SX, Nissan Almera, Juke, Qashqai en nog veel meer!

  Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie. Uw product wordt naar uw huisadres of naar een afleverpunt van uw keuze verzonden. Ontvang je roestvrijstalen katalysator de volgende dag bij een aankoop die voor 12.00 uur vandaag is gevalideerd en betaald.

  [FOOTER]

 • OPEL katalysator

  Het merk werd in 1862 opgericht door Adam Opel, maar begon pas in 1899 auto's te produceren. Het Duitse bedrijf is achtereenvolgens eigendom geweest van General Motors, de PSA Group en, in 2021, Stellantis. Het bedrijf dat in de ogen van het publiek de Duitse kwaliteit belichaamt, heeft zich altijd ingezet om betrouwbare, robuuste auto's aan te bieden, zoals deOpel Astra, de Corsa en de luxueuze Insignia.

  Profiteer vandaag de dag van de beste technologie op de markt op Krosfou. Als Europa's toonaangevende fabrikant van roestvrijstalen katalysatoren leveren we al meer dan 20 jaar producten van topkwaliteit aan particulieren en professionals. Op onze website vind je een selectie katalysatoren voor Opel Agila, Opel Astra, Opel Zafira, maar ook Opel Vectra en Opel Meriva. Onze katalysatoren zijn hoogwaardig en worden geleverd met 3 jaar garantie.

  Bestel nu het onderdeel dat je nodig hebt en je ontvangt het binnen 48 uur na validatie van je aankoop op onze website. Levering kan aan huis of op een afleveradres naar keuze.

  [FOOTER]

 • PEUGEOT katalysator

  Was Armand Peugeot zich ervan bewust dat hij een echte visionair was toen hij aan het einde van de 19e eeuw besloot auto's te gaan bouwen? Hij zou de durf en het succes van zijn merk zeker niet ontkennen, van de moderne 404 ontworpen door Pininfarina tot de flamboyante 3008 SUV en niet te vergeten de onbetwistbare Peugeot 205.

  Ontdek al onze katalysatoren voor je Peugeot. Onze onderdelencatalogus bevat katalysatoren voor Peugeot 107, 206 en 207, maar ook voor sedans, SUV's en lichte bedrijfswagens. Of u nu een particulier bent of een specialist, u profiteert van de beste technologie in Europa tegen bijzonder concurrerende prijzen.

  Krosfou is Europa's toonaangevende fabrikant van roestvrijstalen katalysatoren. We hebben voor roestvrij staal gekozen omdat het de tand des tijds doorstaat en extreem corrosiebestendig is. Al meer dan twintig jaar leveren we aan particulieren en professionals producten van topkwaliteit, rechtstreeks vanuit onze fabriek in Polen. Al onze katalysatoren zijn gloednieuw, met 3 jaar garantie.

  [FOOTER]

 • PORSCHE katalysator

  Het merk Porsche is altijd al geassocieerd met luxe, snelheid en prestaties. Het sportieve avontuur van het Duitse merk begon echter pas in 1948 met de 356, lang nadat Ferdinand Porsche het bedrijf in 1931 had opgericht. Het jaar 1963 was een keerpunt voor de firma uit Stuttgart, met de presentatie van de Porsche 911 en zijn luchtgekoelde, achterin gemonteerde, platte 6-cilindermotor. Na een aantal soms teleurstellend succesvolle modellen werd Porsche AG gekocht door Volkswagen, na turbulente onderhandelingen die gekenmerkt werden door een aantal wendingen.

  Eigenaars vaneen Porsche Cayenne, Panamera of Boxter,stop met wanhopig zoeken naar een nieuwe katalysator voor je kostbare voertuig en bekijk onze selectie roestvrijstalen katalysatoren.

  Wij geven 3 jaar garantie op onze katalysatoren. Levering vindt plaats binnen 48 uur, bij u thuis of op het afleverpunt van uw keuze.

  [FOOTER]

 • RENAULT katalysator

  De geschiedenis van Frankrijk kan worden gelezen aan de hand van de geschiedenis van Renault, van de hoogtijdagen van de taxi's in de Marne tot de donkere dagen van de Tweede Wereldoorlog. Maar Renault vertegenwoordigt ook de geschiedenis van de auto, met zijn sportieve prestaties, onmiskenbare innovatiekracht en natuurlijk de iconische modellen die alle Fransen na aan het hart liggen. De Renault 5, de Renault Espace en de Clio roepen bij veel automobilisten nostalgie op.

  De katalysator van je Renault berline, SUV of kleine stadsauto is een belangrijk onderdeel van het antivervuilingssysteem van je auto. De prestaties zijn afhankelijk van de staat van slijtage en de kwaliteit. Kies voor een roestvrijstalen katalysator Krosfou om met een gerust hart de weg op te gaan. Je krijgt de best mogelijke kwaliteit tegen fabrieksprijzen.

  Zelfs als je geen expert bent op het gebied van mechanica, is er geen risico dat je tijd verspilt en het verkeerde onderdeel kiest. Het kost maar een paar klikken om een bestelling te plaatsen, want het enige wat je hoeft te doen is de selectieve filters in onze zoekmachine in te vullen. Wij stellen je dan het perfecte onderdeel voor jouw Renault-model voor.

  [FOOTER]

 • SAAB katalysator

  Als je een Saab hebt, zorg er dan goed voor. Het staat op het punt een relikwie van een merk uit het verleden te worden. De geschiedenis van het merk begon in 1937 toen de Zweedse staat de defensiegroep Saab oprichtte, die zich aanvankelijk uitsluitend richtte op lucht- en ruimtevaart. De autodivisie werd opgericht in 1949 en fuseerde in 1969 met bedrijfswagenfabrikant Scania. Saab Automobiles produceerde modellen die hun stempel drukten op hun tijdperk, zoals de Saab 96 en de Saab 900. Het merk werd gekocht door General Motors en vervolgens door het Chinees-Zweedse consortium NEVS en wordt sinds 2015 niet meer geproduceerd.

  Met Krosfou profiteer je van de beste technologie in Europa voor je Saab 9-3. Op onze website vind je roestvrijstalen katalysatoren van topkwaliteit tegen fabrieksprijzen. Professionals en particulieren vertrouwen ons al meer dan 20 jaar. Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en hebben 3 jaar garantie. Je katalysator wordt naar je huis of naar een relaispunt gestuurd. Ontvang je katalysator morgen als je aankoop vandaag voor 12.00 uur is gevalideerd.

  [FOOTER]

 • SEAT katalysator

  Wist je dat het eerste SEAT-model de Seat 1400 was, die in 1953 de fabriek in Barcelona verliet? Bijna zeven decennia na de oprichting van het merk zijn er maar liefst 75 modellen geproduceerd, waaronder een aantal varianten. Seat vond zijn stijl al in de jaren 1960, met auto's met een geraffineerd design en een sportieve look. Tot op de dag van vandaag spreken modellen als de Seat Leon en Seat Ibiza een jong publiek aan dat op zoek is naar opvallende auto's met veel vermogen onder de motorkap. Het Iberische merk maakte eind jaren '90 ook een spraakmakend debuut met de Seat Cordoba WRC in het World Rally Championship. Het Spaanse bedrijf werd opgericht in 1950, is sinds 1986 een dochteronderneming van de Volkswagen Group en zet zijn onweerstaanbare expansie voort.

  Bekijk ons volledige aanbod katalysatoren voor uw Seat. Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie. Wij verzenden uw bestelling zo snel mogelijk naar u thuis of naar een relaispunt. Bestel uw onderdeel voor 12.00 uur en ontvang het de volgende dag in huis.

  [FOOTER]

 • SKODA katalysator

  "Gewoon slim" is vandaag de dag het motto van Skoda. Het omschrijft op bewonderenswaardige wijze de geschiedenis van het Tsjechische merk. Nadat het bedrijf in 1895 begon met de productie van fietsen en gereedschapsmachines, begon het in 1925 aan zijn auto-avontuur. Tot op de dag van vandaag bouwt het bedrijf iconische en populaire modellen, zoals de Favorit en Fabia. Skoda gunde zichzelf zelfs een opmerkelijke afwisseling in de autosport. In 1991 werd het bedrijf opgekocht door de Volkswagen-groep en kreeg het een nieuw leven. De modellen werden gemoderniseerd en kregen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vandaag de dag omvat het gamma nog steeds een middelgrote sedan in de vorm van deOctavia en een elegante tourer in de vorm van de Superb.

  Verwaarloos de katalysator van uw auto niet, anders riskeert u langdurige en dure reparaties waardoor u uw Skoda Fabia of Octavia voor lange tijd niet meer kunt gebruiken. Als u op zoek bent naar een nieuwe, kies dan voor een katalysator Krosfou. Onze producten staan bekend om hun uitzonderlijke levensduur.

  [FOOTER]

 • SMART katalysator

  Wist je dat de term Smart een samentrekking is van de woorden "Swatch", "Mercedes" en "Art"? Het vat dus perfect het verhaal samen van dit jonge automerk dat in 1991 werd opgericht door de oprichter van Swatch horloges. Het project van de oprichter was om een mini stadsauto te maken die echt overal naartoe kon. Horloges ontwerpen is één ding, auto's maken is iets heel anders. Nicolas Hayek probeerde - zonder succes - samen te werken met Wolkswagen en daarna met Mercedes. Na een moeizame start is de Smart nu een volwaardig onderdeel van het autolandschap en de aangeboden modellen zijn nog altijd even gedurfd in stijl.

  Bekijk ons volledige assortiment voordelige katalysatoren voor je Smart Fortwo, Smart Cabrio of Smart City Coupé. Al onze roestvrijstalen katalysatoren zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie. Bestel vandaag voor 12.00 uur en laat ze morgen bij je thuis of op een relaispunt afleveren.

  [FOOTER]

 • SUBARU katalysator

  Subaru produceerde na de Tweede Wereldoorlog auto's in massaproductie en exporteerde in 1965 zelfs zijn eerste model naar de Verenigde Staten. De Japanse fabrikant begon in 1915 als vliegtuigfabrikant, maar reorganiseerde zijn bedrijf na de oorlog. Uit deze herstructurering ontstonden twaalf bedrijven met zeer verschillende activiteiten. Vijf van hen bundelden hun krachten in 1953 en vormden zo Fuji Heavy Industries. Het Japanse bedrijf produceerde auto's die rationeel en betrouwbaar waren, maar echte charme misten. De komst van de Subaru SVX in 1991 veranderde dat allemaal. Het merk met 6 sterren ontwerpt niet alleen auto's voor racecircuits, het weet ook hoe het automobilisten moet behagen.

  Krosfou is Europa's toonaangevende fabrikant van roestvrijstalen katalysatoren. Ons bedrijf levert al meer dan 20 jaar producten van topkwaliteit aan particuliere en professionele klanten. U zult geen moeite hebben om een nieuwe katalysator voor uw Subaru Impreza, Subaru Forester of Legacy te vinden tegen de beste prijs op de markt. Vereenvoudig uw leven en bestel snel een katalysator, met levering binnen 48 uur na bevestiging van uw aankoop.

  [FOOTER]

 • SUZUKI katalysator

  Suzuki 's auto avontuur begon niet echt tot de jaren 1980. Daarvoor, was het Japanse bedrijf een onbetwiste leider in de productie en de marketing van motorfietsen en buitenboordmotoren. Suzuki was constant op zoek om zijn activiteiten te diversifiëren, zoals aangetoond door succesvolle samenwerkingen met General Motors. Dit liet het toe om modellen van kleine stadsauto's naar de Verenigde Staten en daarna naar Europa te exporteren. Het Japanse merk is nu stevig gevestigd over de hele wereld, en in het bijzonder in Europa, dankzij modellen zoals de Suzuki SX4 off-roader, de Suzuki Vitara en Grand Vitara, en de Suzuki Swift.

  Lees meer over onze roestvrijstalen katalysatoren voor uw Suzuki. Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie. Bestel je katalysator vandaag nog en laat hem morgen thuis of op een afleveradres naar keuze bezorgen.

  [FOOTER]

 • TOYOTA katalysator

  Loyaliteit, creativiteit, bruikbaarheid, vriendelijkheid en erkenning zijn waarden die diep geworteld zijn in de bedrijfscultuur van Toyota. Deze veroverende en innovatieve geest, in combinatie met het Toyota Productiesysteem, zorgde ervoor dat het Japanse bedrijf een van 's werelds toonaangevende autofabrikanten werd. Toyota betrad de buitenlandse markten in de jaren 1960 met de Corolla. Het bedrijf heeft nu 9 productielocaties in Europa, allemaal ISO-gecertificeerd en gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Turkije, Tsjechië, Polen, Portugal en Rusland.

  Lees meer over ons assortiment katalysatoren voor Toyota. Krosfou is Europa's toonaangevende fabrikant van roestvrijstalen katalysatoren. We hebben voor roestvrij staal gekozen omdat het de tand des tijds doorstaat en extreem corrosiebestendig is. We leveren al meer dan twintig jaar topproducten aan particulieren en professionals, rechtstreeks vanuit onze fabriek in Polen.

  Als je bij ons bestelt, profiteer je van een aantal voordelen: toegang tot betrouwbare, hoogwaardige topproducten voor je Rav4, Yaris en Toyota Avensis tegen onverslaanbare prijzen.

  Al onze katalysatoren zijn gloednieuw en worden geleverd met 3 jaar garantie. Levering vindt plaats binnen 48 uur, bij u thuis of op een relaispunt.

  [FOOTER]

 • VOLKSWAGEN Katalysator

  Het verhaal van Volkswagen begon in de jaren 1930 met een grote naam in de auto-industrie, Ferdinand Porsche. De volgende twee decennia werden gekenmerkt door de gebeurtenissen van die tijd en de echte opkomst van het merk begon pas in 1946, met de lancering van de Kever. Deze werd gevolgd door legendarische modellen zoalsde Combi en de Golf. Vandaag de dag bestaat de Volkswagen Group uit 12 merken en is daarmee 's werelds grootste autofabrikant.

  Een defecte katalysator komt altijd op het slechtst mogelijke moment, en op een zeer verontrustende manier. Je Volkswagen boert, verliest vermogen en voelt alsof hij stikt. Het motorwaarschuwingslampje kan ook gaan branden om de storing te bevestigen. We raden je aan om zo snel mogelijk een vakman te raadplegen om uit te zoeken of de katalysator het heeft begeven. Vertrouw op Krosfou om dit belangrijke onderdeel van het antivervuilingssysteem te vervangen.

  Zoek niet verder naar een goedkope katalysator voor je Polo, Golf of Volkswagen Touran, je hebt hem gevonden!

  [FOOTER]

 • VOLVO katalysator

  Volvo produceert al productieauto's sinds het begin van zijn bestaan in 1927, hoewel het Zweedse bedrijf aanvankelijk claimde echt deskundig te zijn in de bouw van vrachtwagens, bussen en bouwmachines. Daarbij put het uit de Zweedse traditie van staalproductie, zoals het logo ons herinnert. Volvo weerlegt volledig de uitleg dat het symbool staat voor mannelijkheid, terwijl het merk altijd heeft geloofd dat vrouwen beter rijden dan mannen. De cirkel met de pijl doet denken aan de planeet Mars en alle elementen die met ijzer worden geassocieerd. Het heeft altijd de grille van een Volvo gesierd, waardoor het merk direct herkenbaar is.

  De autofabrikant heeft zijn reputatie opgebouwd op de robuustheid en de afwerkingskwaliteit van zijn auto's. De Scandinavische modellen hebben geen last van beschadigingen. Scandinavische modellen hebben geen last van terugkerende storingen en het onderhoud blijft vaak beperkt tot het vervangen van slijtageonderdelen. De katalysator wordt pas heel laat in de levensduur van het voertuig vervangen. Als je te maken hebt met een defecte katalysator, bekijk dan onze selectie producten voor de C30, S40, S80, V40 en vele andere.

  [FOOTER]

Winkelwagen 0