PRO-Hoek

EXCEPTIONELE VOORDELEN voorbehouden aan PRO's

U bent:

GARAGEBEDRIJF, RETAILIER, MECHANISME, TE KOOP EN VERKOOP van voertuigen, FLEET MANAGER, TAXI, GROSSIST

Ontvang tot €250 of meer door de zeldzame metalen in je gebruikte onderdeel te recyclen!

Ben je klant van Krosfou ?

We nodigen je uit om je gebruikte onderdeel naar ons terug te sturen, als het een origineel onderdeel is, in de nieuwe verpakking die je hebt ontvangen. Hiervoor, het formulier invullenin, Onze recyclingafdeling ([email protected]) neemt per e-mail contact met je op om de waarde van je gebruikte onderdeel te bevestigen en stuurt je een retouretiket om op je pakket te plakken. Er zijn geen retourkosten, Krosfou zorgt voor de repatriëring van je gebruikte originele onderdeel.

Bedankt!

Het wordt ten zeerste aanbevolen om je DPF en/of katalysator te recyclen omdat deze zeldzame metalen bevatten die opnieuw kunnen worden gebruikt en die steeds moeilijker te winnen zijn, zoals het geval is in de platinamijnen in Zuid-Afrika, waar al te veel vraag naar is. (Alles wat je moet weten over DPF- en katalysatorrecycling).

Alleen originele onderdelen waarvan de waarde van de zeldzame metalen in de monoliet hoger is dan de recyclingkosten (transport, breken, smelten op 1500°C om de zeldzame metalen te extraheren) kunnen worden gerecycled.
Het Krosfou Team dankt u bij voorbaat voor uw bijdrage aan het milieu en de toekomstige generaties!